Про нас
увійти

Чемпіон у Чорткові втрачає перші очки

категорія: Футбол | дата: 02 06 2018
Чемпіон у Чорткові втрачає перші очки

30 травня, відбувся пропущений поєдинок першого туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської обалсті. "Агрон-ОТГ" приїхав до Чорткова в якості беззаперечного фаворита. Гості – минулорічні чемпіони обласної першості, і у цьогорічному сезоні впевнено підтверджують своє лідерство, перемігши у перших 4 турах, не пропустивши жодного м‘яча. Тож і гру вони почали відповідно - із позиції сили, засипаючи оборонні редути "Кристалу" постійними атаками. Чортківчани старались не метушитись, отримавши м‘яч, виходили в атаку через пас.

Перша 10-хвилинка пройшла під повним контролем гостей. І хоч до небезпечних моментів, а тим паче ударів справа не доходила, ситуація біля воріт "Кристалу" була доволі напруженою. Чортківчани ж натомість абсолютно не загрожували кіперу "Агрон-ОТГ" Мазуру.

Перший момент у гостей виник на 15-й хвилині, коли Луцик, відгукнувшись на подачу з флангу, головою ціляв в кут - Ольховий впевнено парирував на кутовий. "Кристал" майже миттєво відповів - Руслан Курдас точно вирізав на свого брата Дениса у центр штрафної, але тому, на жаль, не вдалося пробити, хоча позиція була розкішна. Варто відзначити, що після стартового натиску гості дещо заспокоїлись, чортківчани повністю вирівняли гру і все частіше переходили на половину поля суперників, навіть створивши декілька напівмоментів. До слова, більш активною була ліва бровка чортківчан, саме звідти йшла вся загроза воротам Мазура. На 36-й хвилині чортківчани знову загорілись - Руслан Курдас метрів з 40 з штрафного вгатив у кут, голкіпер відбив перед собою, хтось із атакуючих гравців добивав головою, але захисники дивовижним чином винесли м‘яч з пустих воріт. На перерву чортківчани все-таки повинні були йти, перемагаючи. На останніх хвилинах Скалій отримав вільний простір справа у штрафній, і довго не думаючи, пробив у ближній кут - потужний удар на себе прийняла стійка!

Другий тайм гості знову почали активніше. Відразу непогану нагоду мав той же Луцик, класно злету пробивши поруч із "дев‘яткою". І відповідь від чортківчан знову не забарилась - після подачі у штрафну м‘яч знову влучає у руку захиснику, суддя знову не помічає цей момент. Але "Кристал" не зупинився та дограв момент до кінця - півзахисник чортківської команди головою перекидав під дальну стійку, воротар пальцями дотягнувся, фактично, витягнувши "круглого" з лінії воріт!

Через декілька хвилин центрбек чортківчан Іванов незграбно прийняв м‘яч, впав, подарувавши Штанкевичу вихід віч-на-віч з Ольховим. На щастя, нападник пробив дуже неточно. Трішки заспокоївшись, чортківчани створили чергову нагоду вийти вперед - свіжий Шевцов п‘яткою пробивав у воротарській зоні - лічені сантиметри до стійки. І хоча в заключні хвилини пристрасті на полі кипіли не на жарт, вирвати жадану перемогу не вдалося жодній із команд…

При підготовці матеріалу використано дані прес-служби ФСК "Кристал"

"Кристал" (Чортків) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 0:0

30 травня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 300 гол.  +28 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Андрій Шадюк (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці).

Суддівський спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

"Кристал": Ольховий, Сутченко, Іванов, Красільніков, Болобан, Пільтенко, Гаетан, Клим, Р. Курдас, Д. Курдас, Скалій (Шевцов, 61).

"Агрон-ОТГ": Мазур, Лук‘янов, Андрієшин, Коник, Ковалик, Пастернак, Гаврилюк, Луцик, Штанкевич (Гурін, 89), Семенець (М. Когут, 80), Мельник (Лівіцький, 89).

Попереджені: А. Красільніков (36), Д. Гаетан (39), Р. Гаврилюк (51), В. Іванов (56), Р.Мельник (70), О. Лівіцький (90+1), Д. Коник (90+3).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook