Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-Педліцей" мінімально переміг "Гірник"

категорія: Футбол | дата: 02 06 2018
ФК "Тернопіль-Педліцей" мінімально переміг "Гірник"

Останній матч 5-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області відбувся сьогодні, 30 травня, у Тернополі. Зустрічалися команди групи "Б" – ФК "Тернопіль-Педліцей" та "Гірник" з Новосілки. З мінімальним рахунком перемогу здобули ліцеїсти – 1:0.

Всі найцікавіші події в матчі відбувалися в другому таймі. Саме тоді господарі поля відкрили рахунок. Олександр Павлусь завдав удару по воротах метрів з 22-ох, голкіпер "Гірника" Михайло Кушнірчук відбив м’яча перед собою і Тарас Шкварло добив його у порожні ворота (1:0). Далі пішов відкритий футбол з багатьма гольовими моментами, як біля воріт однієї, так і іншої команди. У гостей Андрій Гладиш немов на блюдечку віддав м’яча на Володимира Федуна, однак той переграти в дуелі голкіпера ліцеїстів Антона Омарова не зумів. Незадовго гості отримали право на пробиття вільного удару за метрів десять до воріт. Вся одинадцята ФК "Тернопіль-Педліцей" розташувалася на лінії воріт. Після розіграшу м’яча, "гірник" Андрій Буряк поцілив у стінку. Футболісти з Новосілки могли його добити у ворота, однак господарі поля ціною неймовірних зусиль в цьому епізоді вистояли свої ворота.

А згодом і ледь не збільшили свою перевагу. Після передачі з правого краю, Андрій Шевчук поцілив у поперечину, туди ж, але вже після удару зі штрафного направив м’яча і Андрій Новачинський…

ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Гірник" (Новосілка) – 1:0 (0:0)

30 травня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет" 100 гл. +29 град.

Судді: Андрій Ющишин, Артем Трач, Артем Карапетян (усі з Тернополя).

Суддівський спостерігач: Олександр Найко (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Омаров, Солтис, Коломієць (Грамяк, 90+1), Шкварло, Ткачук (Корянов, 85), Новачинський-к, Павлусь (Маньовський, 65), Мостовий, Романішин (Кузьмак, 85), Лаврик (Шевчук, 46).

"Гірник": Кушрінчук, Котис, Федун (Леськів, 71), Шандрівський (Хоменко, 18), Колцуняк (Бабій, 86), Котович, Мазурик, Тихоліз-к (Борис, 81), Буряк, Колісник (Гевчук, 84), Федак.

Гол: Тарас Шкварло (62).

Попереджені: А. Котович (26), Р. Хоменко (28), М. Лаврик (40), О.  Павлусь (54), П.  Мазурик (54), А. Буряк (62).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook