Про нас
увійти

Тарас Мороз: "Перед власними вболівальниками ми повинні показати хорошу гру"

категорія: Футбол | дата: 02 06 2018
Тарас Мороз: "Перед власними вболівальниками ми повинні показати хорошу гру"

Захисник "Ниви" Тарас Мороз через травму не допоможе команді у заключній грі сезону, однак вірить, що партнери зможуть домогтися позитивного результату.

— Тарасе, як проходить процес відновлення після травми коліна?

— Регулярно займаюся у нашому фітнес-залі на клубній базі. Працюю на балансувальній платформі та з резинами. Травму отримав ще у грі з "Прикарпаттям" — запалилася внутрішня бокова зв'язка коліна. Тоді певний період часу проходив відновлення і вийшов у старті зі "Скалою". У другому таймі гравець впав мені на коліно, зв'язка знову розтягнулася і доводиться повторно проходити процес відновлення. З лікарем вирішили, що потрібно все ж остаточно залікувати травму, не ризикувати та повністю пройти курс реабілітації.

— Ти не брав участі у квітневому поєдинку проти "Львова", не зіграєш і тепер. Проте, як розціниш шанси "Ниви" у заключній грі сезону?

— Суперник непростий. Першу гру ми тоді грали у гостях і на штучному полі. "Львів" доволі агресивна команда, має у складі хороших футболістів. Але перед власними вболівальниками ми повинні показати хорошу гру. Вірю у своїх партнерів і сподіваюся лише на позитивний результат.

— Підведи короткий підсумок сезону.

— Загалом сезон зіпсувала весняна частина змагань, яку ми провели невдало. Вважаю, що у перших матчах нам не вистачило характеру, а зібратись і виправити ситуацію ми не змогли.

— Який з матчів особисто тобі запам'ятався найбільше?

— Хоча я не брав участі у цій грі, але запам'ятався матч з "Металістом 1925" у Кубку України. Це була перша наша гра на професійному рівні, ми виграли у серії пенальті, пройшли хорошого суперника, купа емоцій.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook