Про нас
увійти

ФК "Кременець-Академія" у фіналі чемпіонату України серед студентів

категорія: Футбол | дата: 31 05 2018
ФК "Кременець-Академія" у фіналі чемпіонату України серед студентів

Вчора, 30 травня, в Києві відбулись два півфінальні матчі чемпіонату України серед студентів.

У першому півфіналі зустрічались київський СК "КНТЕУ-Меркурій" та чинний чемпіон ФК "Тернопіль-Педуніверситет". Але нажаль, сильнішими виявились в цьому матчі саме господарі фіналу чотирьох. Спочатку тернополяни в середині другого тайму пропустили швидку атаку, в якій відзначився Ігор Яцковець, а потім під саму завісу матчу, той самий гравець подвоїв рахунок.

Отже, ФК "Тернопіль-Педуніверситет" не зможе третій раз поспіль здобути "золоті" медалі, проте  побориться за третє місце.

В іншому півфінальному матчі, інший представник Тернопільщини - ФК "Кременець-Академія" зустрічався з львівською "ЛДУФК". Першими на початку матчу відзначились саме львівяни. Проте через десять хвилин Арсен Кривобедрий спочатку зрівняв рахунок, а потім вивів кременецьку команду в перед. А у самому кінці першого тайму гравці ФК "Кременець-Академія" зуміли заробити пенальті, яке реалізував Богдан Слоневський.

Здавалось, що матч кременчанини вже не віддадуть, проте львівські футболісти зібрались і в другому таймі зрівняли рахунок, перевівши матч до пробиття післяматчевих пенальті. Після чотирьох виконаних ударів, пробивати підійшли голкіпери. Гравець "ЛДУФК" схибив, а його колега – Максим Миханів точно пробив і вивів ФК "Кременець-Академія" у фінал.

Матч за третє місце:

31.05.2018 11:00 - ФК "Тернопіль-Педуніверситет" - "ЛДУФК".

Фінал:

31.05.2018 14:00 ФК "Кременець-Академія" - СК "КНТЕУ-Меркурій"

sports.te.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook