Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" впевнено перемогла ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт"

категорія: Футбол | дата: 30 05 2018
Хоростківська "Зоря" впевнено перемогла ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт"

Феєрично, після відновлення від травми, повернувся на поле капітан хоростківської "Зорі" Олександр Нетеча. Саме він голом із штрафного з лінії карного майданчика поставив крапку в матчі 5-го туру групи "Б" першої ліги чемпіонату Тернопільської області з ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт". Сам поєдинок завершився впевненою перемогою хоростківчан – 3:0.  

Перший гол у зустрічі на рахунку Михайла Побережника, котрий зумів відзначитися вже на третій хвилині. Він у штрафному майданчику виявився найспритнішим після навісної передачі Богдана Городового і від рекошету головою перекинув м'яча через голкіпера лановецької команди Павла Боровика. А на 33-й хвилині Тарас Рикуник із центру поля віддав передачу на Михайла Побережника, той бачучи набігаючого Петра Сокола, пропустив м'яча, вивів Петра віч-на-віч з голкіпером, який шансів воротарю не залишив (2:0). І у третьому голі знову взяв участь Михайло Побережник, котрого захисники зупинили із порушенням правил на лінії карного майданчика. Майстер стандартів Нетеча не схибив, поціливши без шансів для голкіпера у "дев'ять" балів (3:0).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – "Зоря" (Хоростків) – 0:3 (0:2)

27 травня. Ланівці. Міський стадіон. 285 гл. +25 град.

Судді: Богдан Басара (Тернопіль), Артем Трач (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).

Суддівський спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Боровик, Оліяр, Хміль (Сагайдак, 75), І. Шимчишин (Смолянський, 80), Теереп (Магеровський, 65), Журибіда-к, Лебедєв, Музичка (Потрук, 59), Трач (Войцещук, 59), Рахлецький, Баб’як.

"Зоря": Поліщук (Бігун, 77), Яремчук, Нетеча-к, Семенчук, Диняк (Чорний, 65), Сокіл, Рикуник (Комасюк, 82), Дроздовський, Городовий (Шубалий, 81), Кухарук (Черкезов, 81), Побережник (Балух, 75).

Голи: Михайло Побережник (3), Петро Сокіл (33), Олександр Нетеча (52).

Попереджені: О. Рахлецький (83).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook