Про нас
увійти

У збаразькому дербі команди грали в атакувальний футбол

категорія: Футбол | дата: 30 05 2018
У збаразькому дербі команди грали в атакувальний футбол

Матч 5-го туру групи "Б" першої ліги чемпіонату Тернопільської області між ФК "Вишнівець-2" та ФК "Збараж" став справжньою окрасою туру. В збаразькому дербі по-іншому й не мого бути, адже зустрічалися команди, які сповідують атакувальний футбол. На двох колективи відзначилися сімома голами. Забивши на один м’яч більше за суперника, перемогу святкували гості зі Збаража (на фото) – 4:3.

Рахунок у поєдинку в середині першого тайму відкрили господарі поля після подачі кутового. Навіс виконав Роман Дідик, ветеран команди Андрій Білик на ближній стійці виграв повітряну дуель та головою скинув м’яча на дальню штангу і вже там у падінні теж головою з метра відзначився Сергій Чабай (1:0). Зрівняли становище на футбольному полі гравці ФК "Збараж" при допомозі господарів. Після подачі Тараса Будковського з правого флангу, у власні ворота м’яча зрізав Володимир Лисий (1:1). На останній хвилині першої 45-хвилинки вишнівецька команда знову вийшла вперед. Збаражчанин Василь Процик зіграв рукою в штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. З "точки" влучно пробив Роман Дідик (2:1).

У другому таймі після подачі з флангу тим же Будковським, на дальній штанзі м’яча виграв Василь Процик і скинув на Тараса Косінського. Той з близька "розстріляв" ворота суперника (2:2). Однак на цьому гості не зупинилися і після масованої атаки, найкраще в штрафному майданчику зорієнтувався Роман Качор, котрий тільки-но вийшов на заміну, і проштовхнув м’яча в сітку воріт (2:3). Той ж Качор заробив кутовий, після якого гості забили ще один гол у ворота ФК "Вишнівець-2". Матвій Николайчук подав корнер, хтось з збаражців поцілив у стійку і м’яч рикошетом від гравця вишнівецької комнади Андрія Саєнка залетів у ворота (2:4). А на останній хвилині матчу господарі скоротили рахунок до мінімуму. Андрій Вайда з метрів 22-ох пробив сильно низом в ближній кут воріт (3:4). На більше ФК "Вишнівець-2" не вистачило ні сил, ні часу…

***

ФК "Вишнівець-2" – ФК "Збараж" – 3:4 (2:1)

27 травня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 757 гл. +24 град.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

ФК "Вишнівець-2": Горліцький, Лисий-к, Чабай, Олександр Критюк (Саєнко, 57), Гарбуз, Лукащук (Барва, 64), Олег Критюк (Вайда, 73, Дідик, Мусій (Д. Щербатюк, 46), Білик, М. Войцещук.

ФК "Збараж": Таращук, Кантицький, Джозеф, Процик, Бутковський, Конечний-к, Николайчук, Аджей, Хруняк (Качор, 51), Була (Бабій, 81), Косінський.

Голи: Сергій Чабай (24), Роман Дідик (45+1, з пен.), Андрій Вайда (90) – Володимир Лисий (39, а/г), Тарас Косінський (54), Роман Качор (62), Андрій Саєнко (72, а/г).

Попереджені: С. Чабай (4), В. Процик (37), Д. Щербатюк (70), М. Конечний (75), Р. Дідик (90+3).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook