Про нас
увійти

Гравці "Ниви" вирушають на фінальну частину студентської ліги України

категорія: Футбол | дата: 29 05 2018
Гравці "Ниви" вирушають на фінальну частину студентської ліги України

Одразу шість гравців футбольного клубу "Нива" братимуть участь у фінальній частині XVII чемпіонату України з футболу серед команд закладів вищої освіти.

Вирішальний етап студентської ліги 30 та 31 травня відбудеться у Києві, куди у складі команди тернопільського педуніверситету та "Кременець-Академії" вирушають Максим Механів, Костянтин Пікуль, Ігор Кохман, Богдан Слоневський, Ігор Гатала і Тарас Кривий.

Як повідомили у Всеукраїнській футбольній асоціації студентів, турнір розпочнеться у середу, 30 травня, з урочистої церемонії відкриття о 14:00, яка пройде на стадіоні Олімпійського коледжу ім. І.Піддубного. Відразу після неї відбудеться перша півфінальна гра, в якій зустрінуться київський СК "КНТЕУ-Меркурій" та чинний чемпіон України "Тернопіль-Педуніверситет". А на 16 годину запланований другий півфінал. У ньому зіграють ФК "Кременець-Академія" та львівський "ЛДУФК".

Наступного дня, у четвер, гратимуть матч за 3 місце та фінал. Поєдинок за бронзові нагороди відбудеться на стадіоні Олімпійського коледжу ім. І.Піддубного (11:00), а ось фінальну зустріч прийматиме стадіон ім. В.Баннікова (14:00).

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook