Про нас
увійти

"Гірник" переміг, однак до чвертьфіналу пробився "Бастіон"

категорія: Футбол | дата: 25 05 2018
"Гірник" переміг, однак до чвертьфіналу пробився "Бастіон"

23 травня, у повторному поєдинку 1/8 фіналу кубку Тернопільської області "Гірник" з Новосілки переміг "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки (2:1), однак завдяки тому, що в першому матчі вікторію здобула команда з Чортківщини (6:2), саме вона крокує далі в обласному кубку.

Рахунок у матчі відкрили футболісти з Новосілки. Гості невдало пробили штрафний, пішла швидка контратака гравців "Гірника", Володимир Федун з правого краю зробив навісну передачу на одинадцятиметрову позначку, яку ударом головою замкнув Андрій Буряк (1:0). Гості відповіли на 31-й хвилині. Помилився у центрі поля капітан "Гірника" Олег Тихоліз при передачі назад. Суперник перехопив м’яча, далі пішла передача з правого краю на лівий, голкіпер Михайло Кушнірчук до м’яча не дотягнувся і Василь Пшеничний переправляв м’яча у порожні ворота (1:1).

А перемогу "Гірнику" в другому таймі приніс герой матчу Андрій Буряк. Він обікрав суперника, був швидше на м’ячі і суперник вдарив його по нозі. Оскільки все це відбувалося у штрафному майданчику, то арбітр матчу без роздумів показав на одинадцятиметровий. Сам ж постраждалий взявся пробивати пенальті. Воротар, намагаючись вгадати напрямок польоту м’яча, кинувся у правий кут натомість Буряк пробив на силу майже по центру (2:1)…

Отож, кожна з команд виграла по одному матчу, однак завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів, до чвертьфіналу пробився "Бастіон-1427", який на цій стадії зустрінеться з великогаївським "Агроном-ОТГ". Матчі цієї стадії заплановано на 6 та 20 червня.  

"Гірник" (Новосілка) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 2:1 (1:1)

23 травня. Скалат. Міський стадіон. 155 гл. +26 град.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

"Гірник": Кушрінчук, Котис, Федун (Леськів, 71), Шандрівський (Хоменко, 18), Колцуняк (Бабій, 86), Котович, Мазурик, Тихоліз-к (Борис, 81), Буряк, Колісник (Гевчук, 84), Федак,

"Бастіон-1427": Довгалюк, А. Лемішка, Футрик-к, В. Лемішка, Гладчук (А. Дутка, 64), Жидонік, Пшеничний, Миронюк (Кульчицький, 30), Юрків (Басістий, 46), П'ятнічук (Чинчик, 58), Троян.

Голи: Андрій Буряк (20, 57, з пен.), Василь Пшеничний (31).  

Попереджені: В. Федак (23), В. Юрків (23), О. Тихоліз (45), А. Лемішка (49).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook