Про нас
увійти

ФК "Дорофіївка" і в повторному кубковому матчі переміг ФК "Острів"

категорія: Футбол | дата: 25 05 2018
ФК "Дорофіївка" і в повторному кубковому матчі переміг ФК "Острів"

23 травня, і в повторному матчі 1/8 фіналу кубку Тернопільської області чемпіон Підволочиського району – ФК "Дорофіївка" переміг учасника вищої ліги чемпіонату Тернопільського району ФК "Острів" – 3:1.

Маючи комфортну перевагу після першого поєдинку (2:0), команда з Дорофіївки на початку зустрічі дещо розслабилася і отримала гол у свої ворота. Після флангового навісу точно ударом головою пробив гравець ФК "Острів" Петро Добровольський (0:1). Однак ще до перерви господарі поля рахунок зрівняли. Денис Барабаш опинився в потрібному місті і в потрібний час та замкнув прострільну передачу (1:1). Але на цьому гравці ФК "Дорофіївка" не зупинилися і в другому таймі ще двічі вразили ворота команди з Тернопільського району. Спершу Назар Мазур вдало зіграв на добиванні (2:1), а незадовго Назар Трач протягнув м’яча по лівому краю атаки, змістився в центрі і влучно пробив по воротах суперника (3:1).

Отож, ФК "Дорофіївка" за сумою двох поєдинків переміг ФК "Острів" (5:1) і заслужено здобув право виступати у чвертьфіналі обласного кубка. Там на них чекає бронзовий призер минулорічного чемпіонату області у вищій лізі – чортківський "Кристал". Матчі заплановано на 6 та 20 червня.

ФК "Дорофіївка" (Підволочиський район) – ФК "Острів" (Тернопільський район) – 3:1 (1:1)

23 травня. Дорофіївка. Сільський стадіон. 90 гл. +26 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Дорофіївка": Янчук, Лящинський, А. Терлецький (Курніцький, 82), Броніцький, Хрущ (Собко, 75), Пюрко, Мазур, П. Терлецький (Назаренко, 84), Трач, Рудак, Барабаш.

ФК "Острів": В. Шулька-к, Дацко (Якубішин, 78), Кармелюк (Бандак, 54), Клюс, Олійник (Федчак, 78), Пророчук, Онуфрієв (Якубішин, 83), Захарків (Шулька, 82), Кисіль, Добровольський, Кармаліта.

Голи: Петро Доброволський (18), Денис Барабаш (32), Назар Мазур (63), Назар Трач (71).

Попереджені: Д. Барабаш (44).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook