Про нас
увійти

"Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 20 05 2018
"Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів. Анонс матчу

Сьогодні, 20 травня, у рамках 16 туру Чемпіонату України з футболу серед аматорів чортківський ФСК "Кристал" на домашній арені приймає "ОДЕК" Оржів (Рівненська обл.).

Чемпіонат України з футболу серед аматорів. Група 1, 16 тур

ФСК "Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів (Рівненська обл.)

20 травня, 17:00, стадіон "Харчовик", м. Чортків

Сьогоднішній суперник чортківського "Кристалу" – футбольний клуб із смт Оржів, що на Рівненщині (населення – 4 тис.). Та нехай вас не вводить в оману їх доволі скромна прописка, адже "ОДЕК" – добре укомплектована, досвідчена команда, котра вже не перший рік штурмує Чемпіонат аматорів і яка, правду кажучи, вже давно переросла цей рівень.

Переконайтесь самі: "ОДЕК" фантастично провів перше коло чемпіонату, жодного разу не поступившись: 5 перемог, 3 нічиї. На своєму полі команда із Оржева впевнено розібралась із "Кристалом", забивши три сухих м’ячі. Та у весняній частині клуб із Рівненщини дещо "захандрив": поразки від "Покуття" та "Минаю", нічия із "Калушем", а ще – одна-єдина перемога над "Рочином". Такими результатами "ОДЕК" значно погіршив свої шанси на перемогу у групі 1. Погіршив, але до кінця не втратив, тож коли, як не зараз, відновлювати свої позиції?

Попередній тиждень чортківчанам, м’яко кажучи, не вдався. Після беззаперечної поразки "Минаю", почесний президент клубу Володимир Шматько прийняв відставку головного тренера Віктора Дубіно. Тепер досвідчений спеціаліст займатиметься селекційною роботою. Наразі виконуючим обов’язки головного тренера призначено Сергія Скалія. Але і такі зміни не відразу дали бажаного результату – у середу "Кристал" із рахунком 2:3 поступився команді Тернопільського району "ДСО-Поділля" у рамках Чемпіонату Тернопільщини.

Для "Кристалу" це останній домашній матч у сезоні у рамках Чемпіонату України. Тож і настрій буде відповідний. Зрештою, де, як не у рідних стінах, переривати безвиграшну серію?

Інші матчі 16 туру:

ФК "Хмельницький" – "Покуття" Коломия

19.05. (субота) 16:00. Стадіон "Поділля", м. Хмельницький

ФК "Малинськ" (Рівненщина) – "Минай" (Закарпаття)

20.05. (неділя) 16:00. Стадіон "Ліон", м. Малинськ

ФСК "Кристал" Чортків – "ОДЕК" (Рівненщина)

20.05. (неділя) 17:00. Стадіон "Харчовик", м. Чортків

Через відсутність фінансування ФК "Нива" Теребовля знявся із участі у Чемпіонаті України серед аматорів 2017/2018.

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Файда В.О. (Львів)

Асистенти арбітра – Горбатюк І.І. (Чернівці), Рачинська І.Р. (Чернівецька обл.)

Четвертий арбітр – Гарас І.М. (Тернопільська обл.)

Спостерігач арбітражу – Староста І.І. (Тернопіль)

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook