Про нас
увійти

ФК "Шумськ" – "Арсенал" (Білокриниця). Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 20 05 2018
ФК "Шумськ" – "Арсенал" (Білокриниця). Анонс матчу

20 травня у першій лізі чемпіонату Тернопільської області відбудеться один матч. У групі "Б" в рамках 5-го туру в Шумську зустрічатимуться місцевий футбольний клуб та "Арсенал" з Білокриниці (Кременецький район).  Пропонуємо до Вашої уваги анонс цього матчу.

ФК "Шумськ" – "Арсенал" (Білокриниця)

20травня. Шумськ. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Богдан Басара (Тернопіль), Василь Чубарик, Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали),

Суддівський спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

Поєдинок мав відбутися на тиждень пізніше, однак команди за погодженням Федерації футболу Тернопільської області зіграють раніше.

Матч географічних сусідів має велике значення у плані майбутніх турнірних перспектив. Шумська команда програвши три поспіль стартових поєдинки сезону вирішила значно змінити свій склад, дозаявивши одразу чотирьох футболістів. Що цікаво, один з них зі стану їхнього найближчого суперника – 22-річний Володимир Хмель перейшов саме з "Арсеналу" з Білокриниці. Також новачками команди стали: 22-річний Микола Камінник, 21-річний Микола Шмирук та 17-річний Святослав Григоренко.

Головному тренеру ФК "Шумськ" Сергію Попову вже по ходу сезону доводиться вносити зміни в команду, адже практично відсутньою була підготовка, до того ж колектив залишило ряд ключових виконавців. Зокрема, до найближчого суперника "Арсеналу" перебралися – кращий воротар першої ліги 2017 року Олексій Шишигін та кращий бомбардир шумської команди Сергій Коваль. Останній, щоправда виступити у матчі проти своєї колишньої команди не зможе, адже травмований і ще в кількох поєдинках не допоможе своїй новій команді. Що ж до інших футболістів "Арсеналу", то вони теж не дуже в хорошому найперше психологічному настрої, позаяк на тижні поступилися в матчі 4-го туру ФК "Тернопіль-Педліцей" (3:4). Найприкріше було те, що ця поразка сталася у матчі-відкритті сезону на очках у рідних вболівальників, керівництва Кременецького району та села, а також спонсорів. Можна не сумніватися, що колектив з Білокриниця зробить все, щоб реабілітуватися та знову включитися в боротьбу за одну з трьох путівок до фінального частини першої обласної ліги…

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook