Про нас
увійти

"Нива" – "Скала". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 19 05 2018
"Нива" – "Скала". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 27-му турі Другої ліги буде "Скала" зі Стрия. Матч відбудеться на стадіоні у Вишнівці 19 травня о 17:00.

Друга ліга, 27 тур

"Нива" – "Скала"

19.05.18, смт. Вишнівець, 17:00

Арбітр — Зора К. П. (Київ)

Асистенти арбітра — Галинець В. В. (Рівне), Вашкевич Ю. В. (Чернігів)

Четвертий арбітр — Романюк А. М. (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу — Антимійчук В. А. (Чернівці)

Дискваліфікації: Гатала, Пікуль ("Нива")

Трансляція: не запланована

Матч першого кола: "Нива" – "Скала" 2:0

Матч другого кола: "Скала" – "Нива" 0:0

Перед матчем

Вдруге поспіль у чемпіонаті "Нива" зіграє номінально домашній матч у Вишнівці. Після скандального поєдинку з "Агробізнесом" та пропуску матчу у Хмельницькому, у гості до тернополян завітає стрийська "Скала". Минулорічний візит стриян у Вишнівець завершився невдало. Тоді "Нива" завдяки дублю Ігоря Гатали святкувала переконливу перемогу. А вже у другому колі "Скалі" вдалося відібрати очки у "Ниви" на домашньому полі. Тоді матч завершився без голів, але тернополяни більшість ігрового часу грали у меншості.

Через усі події після матчу з "Агробізнесом" футболісти "Ниви" не мали змоги повноцінно готуватися до цього поєдинку. За три дні до матчу гравці знову зібралися у Тернополі і за цей короткий період часу тренерський штаб намагався повернути команду до кращих кондицій. Але наскільки це вдалося покаже лише гра.

У "Ниви" є дві вагомі кадрові втрати. Через дикваліфікацію не зіграють Ігор Гатала та Костянтин Пікуль. Для капітана "Ниви" сезон загалом завершено, адже КДК ФФУ виніс йому покарання у вигляді трьох матчів. Зате усі три дні підготовки в основній групі тренувалися Тарас Мороз та Дмитро Гапончук, які пропустили попередній матч через травми.

Суперник

Стрийську "Скалу" цілком справедливо можна назвати відкриттям весняної частини чемпіонату. Команда, яка більшість чемпіонату провела на останніх позиціях, вибралася на високе четверте місце. Пригадаємо, що стрияни доволі успішно розпочали сезон, але згодом команда пережила тривалу серію невдач. Весну "Скала" розпочала з нічиєї проти "Полісся" та поразки від "Прикарпаття". Проте в останніх п'яти матчах стрияни здобули чотири перемоги, обігравши у тому числі і волочиський "Агробізнес" в гостях.

Факти протистояння

— Вдруге у сезоні "Нива" та "Скала" зіграють на полі тернополян;

— "Нива" вдруге поспіль зіграє у Вишнівці;

— Вдруге у сезоні поєдинок "Ниви" судитиме жінка (перший випадок відбувся у Коростені минулого року).

— У складі "Скали" виступає екс-гравець "Ниви" Юрій Красномовець;

— Досвід виступів у "Скалі" мають Ігор Гатала, Ігор Кохман та Дмитро Гапончук.

Статистика особистих зустрічей

"Нива" — "Скала" (2:0, 0:0)

Виграшів: 1

Нічиїх: 1

Поразок: 0

Різниця м'ячів: 2:0

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook