Про нас
увійти

ФК "Мельниця" сенсаційно переміг бучацький "Колос"

категорія: Футбол | дата: 17 05 2018
ФК "Мельниця" сенсаційно переміг бучацький "Колос"

ФК "Мельнция" з Мельниця-Подільської, який розпочав дебютний для себе сезон у першій обласній лізі (група "А") з трьох поспіль поразок, доволі несподівано переміг міцного середняка – бучацький "Колос" та ще й на його полі – 3:0, повідомляє ФФТО.

Перемога гостей не в останню чергу була зумовлена тим фактором, що з-за кордону до команди з Мельниця-Подільської повернувся досвідчений Роман Годований, за плечима якого виступити навіть у Прем’єр-лізі України. В звітному матчі він діяв на позиції опорного півзахисника і був справжнім лідером команди, якісно граючи, як в захисті, так і в нападі.

Вже на початку матчу прострільну передачу з лівого краю атаки ударом головою з близької відстані замкнув Іван Бульбах (0:1). Вдруге вразив ворота господарів Владислав Козак, котрий на підступах до штрафного майданчика накрутив захисників і точно пробив (0:2). Однак найкрасивішим був третій гол у виконанні ФК "Мельниця". Роман Годованоий передачею у розріз знайшов піднападника Руслана Ткачика, котрий перед штрафним майданчиком обіграв двох захисників і метрів з 13-ти поцілив у "дев’ятку" (0:3)…

***

"Колос" (Бучач) – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – 0:3 (0:1)

13 травня. Бучач. Міський стадіон. 250 гл. +19 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

"Колос": Броварський, Крушельницький-к (Надворський, 81), Богачук, Глуховатий, Підгурський, Чепига, Каленюк, Гнитка (Дзьоба, 67), С. Заставецький, Онищук, Газдевич (Гошва, 32).

ФК "Мельниця": В. Романишин, Тустановський, Дем'ян, Бульбах, М. Щерб’як-к, Годований, В. Козар, Ткачик, М. Романишин (Ковальчук, 87), Пиняк, Я. Козар.

Голи: Іван Бульбах (8), Владислав Козак (71), Руслан Ткачик (89).

Попереджені: В. Підгурський (12).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook