Про нас
увійти

"Три валети" та ФК "Вишнівець-2" зіграли в бойову нічию

категорія: Футбол | дата: 16 05 2018
"Три валети" та ФК "Вишнівець-2" зіграли в бойову нічию

Кременецькі "Три валети" та ФК "Вишнівець-2" у 4-му турі першої обласної ліги (група "Б") зіграли внічию – 1:1, повідомляє ФФТО.  

Обидва голи було забито на останніх хвилинах кожного з таймів. У компенсований час до першого тайму відзначилися гості. Сталося це після подачі в штрафний майданчик. Захисник "Трьох валетів" Віктор Сурмяк та воротар Іван Казмірчук не розібралися, понадіявшись один на одного. Воротар крикнувши "я", не пішов на м’яча, в підсумку ніхто з кременчан не зреагував на м’яча і футболісту вишнівецької команди Роману Дідику нічого не залишалося, як переправити м’яча у порожні ворота (0:1).

Господарі зрівняли рахунок за три хвилини до закінчення основного часу гри. За гру рукою оборонця ФК "Вишнівець-2" Володимира Лиса (після удару Андрія Власюка) арбітр матчу Олег Когут призначив пенальті, яке реалізував Ігор Дівонька. Воротар гостей Михайло Горліцький вгадав напрямок польоту, але не зміг дотягнутися до м’яча, яку був надісланий у верхній кут (1:1). Могли кременецькі футболісти і святкувати перемогу, якби Дівонька у компенсований час був більш точнішим, натомість він поцілив у стійку.

"Три валети" (Кременець) – ФК "Вишнівець-2" – 1:1 (0:1)

13 травня. Кременець. Міський стадіон. 200 гл. +17 град.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Роман Колодніцький (Козова).

Суддівський спостерігач: Богдан Трач (Тернопіль).

"Три валети": Казмірчук, Марченко (Ємець, 75), Сурм’як-к, Дмитрук, А. Власюк, Дівонька, Соколовський (Левицький, 64), Парасіч (Волянюк, 75), Василюк (Вілівчук, 46), Зубко, Єфремов.

ФК "Вишнівець-2": Горліцький, Борисевич-к, Лисий, Гарбуз, Чабай (Олександр Критюк, 90), Лукащук (Олег Критюк, 90), Галадза, Дідик (Барва, 77), Мусій (Д. Щербатюк, 61), Білик (Мацюк, 61), М. Войцещук.

Голи: Ігор Дівонька (87, з пен.) – Роман Дідик (45+2).

Попереджені: В. Лисий (87), М. Борисевич (89), М. Горліцький (90+3) – всі ФК "Вишнівець-2".

Вилучений: М. Борисевич (90+1, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook