Про нас
увійти

ФК "Збараж" у Скалаті святкував першу перемогу в сезоні

категорія: Футбол | дата: 16 05 2018
ФК "Збараж" у Скалаті святкував першу перемогу в сезоні

ФК "Збараж" лише в 4-му турі здобув свою першу перемогу в сезоні-2018. У виїзному поєдинку першої ліги (група "Б") підопічні Михайла Кузьми впевнено перемогли у гостях "Гірник" з Новосілки – 5:2.

Глядачі побачили велику кількість голів, хоча радості вони особливої не принесли, адже їхня команда поступилася з великим рахунком, зазнавши третьої поспіль поразки у чемпіонаті. Рахунок відкрили гості після стандарту. Їхній досвідчений півзахисник Матвій Николайчук виконав подачу з кутового, а Святослав Кантицький ударом головою переправив м’яча у ворота (0:1). За 15-ть хвилин гості подвоїли свою перевагу. Михайло Конечний віддав передачу з центру поля в розріз на Тараса Косінського. Той втік від захисників і вийшовши віч-на-віч переграв воротаря, пробивши низом в кут (0:2). Ще до перерви господарі рахунок скоротили. Олег Тихоліз з метрів семи після помилки захисників ФК "Збараж" був точним (1:2).

Одразу на старті другого тайму Конечний зі своєї половини поля виконав довгу передачу за спини захисникам, а нападник Косінський втік від оборонців і перекинув м’яча через воротаря, який не встиг вийти на перехоплення (1:3). Футболісти "Гірника" знайшли в собі сили і вдруге в матчі зуміли зберегти інтригу. Після кутового збаразькі захисники вибили м’яча на 16-ть метрів, першим на підборі був Володимир Федак і точно пробив низом в кут воріт (2:3). А героям матчу став Василь Процик, котрий зробивши дубль, зняв всі питання щодо переможця поєдинку. Знову Николайчук подав кутовий, а Процик на дальній стійці спіймав м’яча злету, "розстрілявши" воротаря з близької відстані (2:4). І, насамкінець, той же Процик з позиції лівого півзахисника змістився в центр і в ближню "дев’ятку" потужним ударом забив п’ятий гол свої команди (2:5)…

"Гірник" (Новосілка) – ФК "Збараж" – 2:5 (1:2)

13 травня. Скалат. Міський стадіон. 200 гл.  +17 град.

Судді: Олег Чемний (Тернопіль), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Суддівський спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

 "Гірник": Кушнірчук, Федун (Скуба, 77),  Шандрівський (Котис, 55), Хоменко, Тихоліз-к (Бабій, 56), Колісник (Слободян, 55), Котович, Борис (Масний, 46), Федак, Буряк, Гевчук (Гладиш, 46).

ФК "Збараж": Таращук, Кантицький, Джозеф, Бутковський (Ногас, 88), Процик, Николайчук, Конечний-к, Хруняк (Качор, 65), Була (Загородній, 79), Аджей (Лобас, 85), Косінський.

Голи: Святослав Кантицький (20), Тарас Косінський (36, 47), Олег Тихоліз (42), Володимир Федак (56), Василь Процик (68, 74). 

Попереджені: А. Котович (28), М. Николайчук (61), В. Федак (62).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook