Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" була сильнішою за ФК "Шумськ"

категорія: Футбол | дата: 15 05 2018
Хоростківська "Зоря" була сильнішою за ФК "Шумськ"

Лідер першої ліги (група "Б") чемпіонату Тернопільської області хоростківська "Зоря" лише в другому таймі зуміла схилити шальки терезів на свій бік у домашньому поєдинку проти ФК "Шумськ", у рамках 4-го туру.

Цілий перший тайм складалося враження, що гравці хоростківської "Зорі" вже виграли, знали, що рано чи пізно заб’ють гол супернику, який ще в цьому сезоні очок не здобував. З їх боку не було швидкісних атак, як у минулому домашньому матчі проти ФК "Збараж" (5:2), натомість вони здебільшого перепасовували м’яча з флангу на фланг, часто віддаючи його назад оборонцям і навіть голкіперу. За весь тайм кілька разів гравці "Зорі" з м’ячем побували у штрафному майданчику ФК "Шумськ" і лише двічі подавши за перші 45-ть хвилин кутові. Натомість гравці з Шумська не особливо шукали щастя біля воріт господарів поля, тому що в захисті "Зоря" грала чітко і навіть не підпускала до власних воріт суперника.

Натомість у другому таймі фаворити матчу футболісти "Зорі" зрозуміли, що діватися їм немає куди, тому перестали використовувати короткі паси, а почали наближатися до воріт шумської команди дальніми передачами. Але, як не дивно, перший гол "Зоря" забила на контратаці. Андрій Яремчук забравши м’яча у центральному колі, віддав передачу на лівий фланг, де пройшовши метрів з десять Петро Сокіл поцілив у стійку, від якої м’яч залетів у ворота (1:0). Другого м’яча господарі забили після стандарту. Петро Сокіл потужно пробив, голкіпер м’яча не зафіксував, відбивши його перед собою і на добиванні першим був Андрій Чорний (2:0). Третій і п’ятий м’ячі "Зорі" були, як дві краплини води схожими. А сталися вони завдяки індивідуальній майстерності Андрія Чорного, котрий у першому випадку вивів на ударну позицію Сергія Дроздовського, а в другому – Петра Сокола, яким не склало великих труднощів вразити ворота суперника (3:0 і 5:0). А четверте взяття воріт організував Андрій Яремчук, котрий обікрав м’яча в захисників ФК "Шумськ", які ним перепасовувалися, вийшов на ударну позицію і зряче пробив по воротах (4:0).

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Шумськ" – 5:0 (0:0)

13 травня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 1100 гл.  +18 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Назар Миколишин (Бережани).

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Зоря": Поліщук (Бігун, 83), Скопецький-к, Семенчук, Яремчук, Черкезов (Чорний, 56), Рикуник (Мельник, 83), Сокіл, Дроздовський, Побережник (Балух, 80), Олексюк, Кухарук.

ФК "Шумськ": А. Мороз-к, Галюк, Бонк, О. Попов, Балюк, Подерня, Заєць, Бабін (Семенюк, 78), Артур Вознюк, Стельмащук, Павлюк.

Голи: Петро Сокіл (53, 90+1), Андрій Чорний (65), Сергій Дроздовський (77), Андрій Яремчук (83). 

Попереджений: С. Олексюк (66).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook