Про нас
увійти

Феєрію голів видали команди з Вишнівця та Заліщиків

категорія: Футбол | дата: 15 05 2018
Феєрію голів видали команди з Вишнівця та Заліщиків

Потішили глядачів у 4-му туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області команди ФК "Вишнівець" та заліщицький "Дністер". Атакувальний футбол продемонстрували обидві команди, як підсумок матч завершився результативною нічиєю – 2:2.  

Господарі намагалися швидко переходити з оборони в атаку і шукати щастя біля воріт суперника завдяки грі на другому поверсі. Натомість заліщани грали більш технічно, намагалися розігрувати комбінаційні атаки. Як виявило, і один, й інший футбол має право на життя, адже на двох команди забили чотири голи на різний смак.  

У першому таймі суперники відзначилися по разу, при цьому, як кажуть, забивали у роздягальню. Спершу Владислав Токарчук отримавши м’яча, змістився з центральної зони вліво і несподівано для голкіпера пробив низом у дальній кут воріт (0:1). А у компенсований час відзначився майстер виконання штрафних ударів у ФК "Вишнівець" Михайло Вітерук. У попередньому поєдинку з "ДСО-Поділля" він зі стандартів двічі був точним, одного разу і в звітному матчі опорний півзахисник вишнівецької команди вразив ворота суперників. Він пробив стінку складену з гравців "Дністра", яка під час удару трішки розступилася (1:1). Щоправда, варто відзначити, що в цьому епізоді був невеликий рикошет, який дезорієнтував голкіпера гостей Дениса Купчанка.

У середині другого таймі вже господарі повели в рахунку. Сталося це після не зовсім вдалих дій голкіпера, який не зумів відвести загрозу після удару з лінії штрафного майданчика, відбивши м’яча перед собою і півзахисник ФК "Вишнівець" Микола Корзун добив того у ворота (2:1). А за десять хвилин до завершення основного часу матчу вже гості зрівняли рахунок. На куту штрафного майданчика "дністряни" отримали право на штрафний удар. Навісну передачу виконав досвідчений півзахисник Павло Чорномаз, а замкнув її Михайло Лазорик (2:2)…

ФК "Вишнівець" – "Дністер" (Заліщики) – 2:2 (1:1)

13 травня. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 200 гл. +21 град.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Роман Островський (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок).

Суддівський спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Марків-к, Ніколайчук, Бондарук (Старушкевич, 51), Є. Щербатюк, Вітерук, Михайленко (Томич, 56), Т. Бадиляка, Мельничук, Галадей, Понєдєльнік (Корзун, 46), Сайчук (Іщик, 84).

"Дністер": Купчанко, Левицький, Пастухов, Дикун (Кузь, 69), Пилипюк, Городинський, Чорномаз, Пантя (Токарчук, 15), Ландяк (Лилик, 67), Гуйван-к (Стратій, 73), Лазорик.

Голи: Владислав Токарчук (44), Михайло Вітерук (45+1), Микола Корзун (71), Михайло Лазорик (79).

Попереджені: А. Пилип’юк (35), В. Токарчук (68), П. Гуйван (70), П. Старушкевич (90).

Вилучений: В. Токарчук (90+4).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook