Про нас
увійти

Дубль Ростислава Чиряка приносить перемогу ФК "Бережани"

категорія: Футбол | дата: 15 05 2018
Дубль Ростислава Чиряка приносить перемогу ФК "Бережани"

Один з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Бережани" в домашньому матчі завдяки дублю півзахисника Ростислава Чиряка переміг молоду команду ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 3:0, повідомляє ФФТО.

На початку матчу оборонці ФК "Тернопіль-ДЮСШ" невдало намагалися вибити м’яча від власних воріт і з лівого краю набіг Ростислав Чиряк та точним ударом відкрив рахунок (1:0). Згодом пішла флангова передача на яку відгукнувся все то ж Чиряк і ще до перерви подвоїв перевагу своєї команди (2:0). А в другому таймі нападник ФК "Бережани" Олександр Грінько завдав потужного удару, воротар гостей Володимир Собчук не справився з м’ячем, вибивши його перед собою. Першим на підборі був Віталій Бодак, котрий вийшов на заміну і, як виявилося, встановив остаточний рахунок у матчі (3:0). Хоча господарі могли наприкінці матчу відзначитися ще раз, коли тернополяни порушили правила на Чиряку і він ж намагався з пенальті оформити хет-трик, але його удар з "точки" був не точним.

ФК "Бережани" – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 3:0 (2:0)

13 травня. Бережани. Стадіон "Нива". 250 гл. +20 град.

Судді: Андрій Федунець (Тернопіль), Володимир Федунець (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Суддівський спостерігач: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Бережани": Гарас, Копцюх, Ковальчук, Фарботняк (Адамович, 73), А. Бойчук, Мацалап (Бодак, 57), Чиряк (Абрамець, 90+2), Стирчак (Марценюк, 70), Мострянський-к, Засєдко (Легета, 76), Грінько.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Собчук (Бобровський, 81), Німаш, Хавтур (Гром'як, 70), Чопик, Сиротюк, Проців-к (Гурський, 73), Довгунь (Лень, 74), Кравець (Околіта, 75), Бенджамін, Залізняк (Бодасюк, 66), Шергей (Сентик, 75).

Голи: Ростислав Чиряк (12, 36), Віталій Бодак (64).

На 87-й хвилині Ростислав Чиряк не реалізував пенальті.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook