Про нас
увійти

Анонс матчів 4-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Першої ліга

категорія: Футбол | дата: 13 05 2018
Анонс матчів 4-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Першої ліга

Сьогодні, 9-го травня у Тернопільській футбольній Першій лізі відбудуться четвертий тур.

Група "А"

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – ФК "Трибухівці"

13 травня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Богдан Басара (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Павло Цісецький (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Олександр Найко (Тернопіль).

Обидві команди у 3-му турі зазнали однаково великих поразок (по 0:3), тому будуть намагатися реабілітуватися. Зважаючи на те, що лідер ФК "Заводське" цей тур пропускає, "Скала-Айва" докладе усіх зусиль, адже у разі перемоги зможе наздогнати заводську команду, або й навіть за додатковими показниками її випередити. Також матч важливий для нападника "Скали-Айви" Владислава Тимощука, котрий має шанс вийти на чисте перше місце у бомбардирській гонці серед гравців першої ліги.     

 

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – "Нива" (Підгайці)

13 травня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон. 16.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці), Оксана Паньків (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

Дискваліфікований: Павло Ткачук ("Бастіон-1427")

Команди підходять у позитивному настрої до поєдинку, адже "Бастіон-1427" здобув дві поспіль перемоги, а "Нива" в останньому туру поклала на лопатки лідера першої ліги "Скалу-Айву" (3:0), тим самим створила найбільшу сенсацію туру. Безперечно тренери команд налаштовуватимуть своїх підопічних продовжити переможні серії. Єдина втрата у наставника колективу з Чортківщини Віктора Данилишина – захисник Павло Ткачук, який не зможе зіграти в поєдинку з "Нивою" через дискваліфікацію.  

 

"Колос" (Бучач) – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська)

13 травня. Бучач. Міський стадіон. 15.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

Бучацький "Колос" показав доволі добротний футбол у минулому турі проти грізного ФК "Копичинці". І хоча бучацька команда програла (0:1), однак заслужила хороших слів, особливо своєю самовідданою грою в обороні. У поєдинку проти ФК "Мельниця" підопічним граючого головного тренера "Колоса" Ігоря Крушельницького потрібно буде змінювати тактику на гру, адже вже їм доведеться грати першим номером проти аутсайдера групи "А". Гостям з Мельниця-Подільської теж немає що втрачати. Команда програла три поспіль стартових матчі, тому очки їй потрібні як повітря. Здобути їх буде в Бучачі не просто ще й через те, що залишив команду захисник Юрій Панасюк, а лідер команди, досвідчений Роман Годований, зігравши лише в стартовому матчі, змушений був поїхати закордон.

 

"Юність" (Горішня Слобідка) ФК "Копичинці"

13 травня. Горішня Слобідка. Сільський стадіон. 16.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Вадим Маслій (Тернопіль).

Дискваліфікований: Роман Ватраль (ФК "Копичинці")

"Юності" з Монастирищини, яка в цьому чемпіонаті ще очок не здобувала, а її гравці голів не забивали, доведеться тримати удар проти ФК "Копичинці". Остання команда ще перед стартом сезону розглядалася фахівцями, як один з головних претендентів на призові місця першої ліги. А тепер, після того, як її склад підсилила трійка футболістів з теребовлянської "Ниви" (брати Ігор та Владислав Сороцькі і Олег Никеруй), їхні шанси зросли ще більше. Але, як кажуть, на футбольному полі імена не грають, потрібно грою доводити свої високі амбіції. Можна не сумніватися, що мотивації футболістам з Копичинців не бракуватиме, адже досвідчений наставник команди Ігор Шпікула знає, які потрібно підібрати слова до кожного гравця.   

 

Група "Б"

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Шумськ"

13 травня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 16.00.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Назар Миколишин (Бережани).

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

У зустрічі лідера і аутсайдера, шумській команді буде надзвичайно важко у Хоросткові. Можна спрогнозувати, що наставник ФК "Шумськ" Сергій Попов вибере тактику гри від оборони та персонально  хтось гратиме проти кращого бомбардира "Зорі" Сергія Олексюка. Однак у хоростківської команди є ще багато кваліфікованих гравців, які теж можуть вирішити долю матчу. "Зоря" пропустивши попередній тур, горить бажанням вийти на чисте перше місце. За перемогою їх гнатиме і місцева публіка, адже в Хоросткові завжди люблять футбол і гравці не можуть при їх значній присутності не викладатися на повну силу.

 

"Гірник" (Новосілка) – ФК "Збараж"

13 травня. Скалат. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Олег Чемний (Тернопіль), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Суддівський спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

Обидві команди невдало розпочали сезон. Збаражчани, хоча й мають у своєму активі два очки, але це не той результат після трьох поєдинків, на який очікували місцеві вболівальники. До того ж команді зі Збаража вже не допоможуть три футболісти, які її залишили – Віталій Паперовський, Андрій Дзьоба та Михайло Олійник. "Гірник" у цьому сезоні очок ще не здобував, тому підопічним Володимира Бульбіна теж є що доводити. Отож матч має бути цікавим і безкомпромісним, адже колективам очки вкрай потрібні.

 

"Три валети" (Кременець) – ФК "Вишнівець-2"

13 травня. Кременець. Міський стадіон. 15.00.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Роман Колодніцький (Козова).

Суддівський спостерігач: Богдан Трач (Тернопіль).

Кременецька команда набрала ходу і вигравши два поспіль поєдинки, вийшла на третю позицію, яка дозволяє в кінці турнірної дистанції пробитися до фінальної частини змагань. Але втримати цю позицію буде дуже не просто. І одним з тих, хто теж претендує на потрапляння до трійки кращих за результатами попереднього етапу чемпіонату є саме ФК "Вишнівець-2". Команда до певної міри несподівано посеред тижня поступилася білокриницькому "Арсеналу" (2:3), тому в зустрічі з "Трьома валетами" намагатиметься зробити все, щоб реабілітуватися за цю поразку.

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook