Про нас
увійти

Тернопільські атовці перемогли "Легіон"

категорія: Футбол | дата: 12 05 2018
Тернопільські атовці перемогли "Легіон"

11 травня відбувся 4-й тур відкритого чемпіонату України серед учасників АТО з футболу. В підгрупі "Захід" збірна Тернопільської області АТО на футбольному стадіоні у В. Гаях приймала команду "Легіон", що представляє Національну академію сухопутних військ. Наші земляки здобули впевнену перемогу – 5:1, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі було відкрито вже на третій хвилині – точним ударом відзначився Артем Гусак. І хоча суперник за десять хвилин зрівняв рахунок (Дмитро Можейко), ще до перерви тернополяни двічі вразили ворота суперника і після – ще стільки ж. По дублю записали на свій бомбардирський рахунок Олександр Пиж і Тарас Судомир.

Нагадаємо, в попередніх турах збірна Тернопільської області зіграла внічию – 1:1 у гостях з командами "Прикарпаття АТО" та "Рівне АТО", а потім у домашньому поєдинку перемогла колектив "Карпатська земля" (Закарпатська область) – 2:0.

Після чотирьох турів збірна Тернопільської області учасників АТО має у своєму активі вісім очок і серед дев’яти команд-учасниць займає місце у верхній частині турнірної таблиці підгрупи "Захід".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook