Про нас
увійти

"Арсенал" святкує вольову перемогу над ФК "Вишнівець-2"

категорія: Футбол | дата: 11 05 2018
"Арсенал" святкує вольову перемогу над ФК "Вишнівець-2"

Як і прогнозувалося, багато голів побачили глядачі у відкладеному матчі першого туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, у якому "Арсенал" з Білокриниці (Кременецький район) у гостях до певної міри несподівано здобув вольову перемогу над ФК "Вишнівець-2" – 3:2 і записав собі в актив першу історичну перемогу, повідомляє ФФТО.

На початку матчу здавалося господарі здобудуть легку перемогу. Вже до восьмої хвилини ФК "Вишнівець-2" вів у рахунку, маючи перевагу в два м’ячі. Обидва голи на рахунку Миколи Корзуна. У першому випадку він першим зіграв на добиванні після потужного удару партнера і не зовсім впевнених дій голкіпера гостей Олексія Шишигіна (1:0). А за дві хвилини Корзун замкнув передачу з правого краю атаки вишнівецької команди (2:0).

Тим не менше підопічні головного тренера "Арсеналу" Олега Бендесюка не впали духом, а вже через п’ять хвилин зуміли зрівняти рахунок. Героєм команди з Білокриниці став атакувальний півзахисник Сергій Коваль. Спершу він пройшов по центру і перед штрафним майданчиком пробив у праву від воротаря ФК "Вишнівець-2" Михайла Горліцького "дев’ятку" (2:1). А за дві хвилини той ж Коваль пройшов з м’ячем декілька метрів та потужно пробив по центру воріт. Голкіпер господарів відбив м’яча, а на добиванні першим виявився нападник гостей Роман Клак, який власне і зрівняв рахунок (2:2). А в другому таймі перемогу "канонірам" приніс Сергій Федорук, котрий вийшов на заміну. Він втік по правій бровці, змістився у штрафний майданчик і пробив у нижній правий від голкіпера кут воріт (2:3)…

***

ФК "Вишнівець-2" – "Арсенал" (Білокриниця) – 2:3 (2:2)

9 травня. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 300 гл. +20 град.

Судді: Олег Чемний, Андрій Стасюк (Ланівці), Юрій Королюк (В. Глибочок).

Суддівський спостерігач: Вадим Маслій (Тернопіль).

ФК "Вишнівець-2": Горліцький, Борисевич-к, Лисий, Федорчук, Чабай (Олександр Критюк, 68), Галадза (Олег Критюк, 61), Лукащук (Понєдєльнік, 46), Дідик (Д. Щербатюк, 60), Панич (Мусій, 68), М. Войцещук, Корзун.

"Арсенал": Шишигін, Антонюк, Станіславчук-к (Шелюк, 68), Терещенко, Майборода, Коваль, Посільський, Федьків (Федорук, 29), Коляса (Деревінський, 90+2), Баландюк (Налєво, 88), Клак (П'ясецький, 90).

Голи: Микола Корзун (6, 8), Сергій Коваль (11), Роман Клак (13), Сергій Федорук (52).

Попереджені: М. Борисевич (24), С. Федорук (35), Б. Антонюк (68), І. Мусій (73), В. Лисий (74), О. Баландюк (83), О. Понєдєльнік (86).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook