Про нас
увійти

Підгаєцька "Нива" сенсаційно розгромила лідера першої ліги

категорія: Футбол | дата: 10 05 2018
Підгаєцька "Нива" сенсаційно розгромила лідера першої ліги

Підгаєцька "Нива", яку до початку матчу з лідером першої обласної ліги (група "А") "Скалою-Айва" зі Скали-Подільської вважали явним аутсайдером, спромоглася на найгучнішу сенсацію туру. Підопічні Петра Калиняка не лише перемогли фаворита, але й зробили це більш, ніж упевнено – 3:0.

Перший тайм нічого погано для гостей не передвіщав, саме гості більше контролювали м’яча, діяли гостріше в атаці, однак відзначитися не зуміли. Натомість у перерві тренер "Ниви" Петро Калиняк зробив ключову перестановку. Олександр Гизлик, котрий починав матч на позиції опорного півзахисника, був переведений у напад і зумів на радість місцевої публіки відзначитися двома голами. Але це було згодом. Рахунок у поєдинку відрив Тарас Кальба. Господарі вибили м’яча від власних воріт, нападник Кальба підхопив його і вийшовши один на побачення з воротарем "Скали-Айви" Ярославом Гаращуком, переграв того (1:0). Гості розкрилися, побігли забивати і проґавили контратаку. Після передачі з лівого флангу оборони "Ниви", Олександр Гизлик обробив м’яча, обіграв заднього захисника гостей і без проблем реалізував свою нагоду (2:0). Практично ідентичним був і третій гол у виконанні героя матчу Гизлика, яка майстерно розібрався з кіпером суперника (3:0).

Автор дубля після забитих м’ячів заводив чисельну підгаєцьку публіку кульбітами, які можна побачити хіба, що у поєдинках європейських чемпіонатів…

"Нива" (Підгайці) – "Скала-Айва" (Скала-Подільська) – 3:0 (0:0)

6 травня. Підгайці. Стадіон "Нива". 800 гл. +25 град.

Судді: Андрій Шадюк (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок), Павло Цісецький (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Нива": Остяк, Біскуп-к, Подлецький, Т. Гураль, Тринадцятко, Вербовий, Комарницький, Федів (О. Гураль, 84), Гизлик, Стець (Кальба, 90+1). Шкварло.

"Скала-Айва": Гаращук, Клапоущак, Кеня, Черепій (Катеренчук, 90+1), Чепесюк (Слотвінський, 80), Тимощук, Муляр, Онуфрейчук, Вадовський, Чеснік (Різничок, 80), Зубик.

Голи: Тарас Кальба (47), Олександр Гизлик (75, 79).

Попереджені: Т. Комарницький (43), В. Катеринчук (81), І. Шкварло (86).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook