Про нас
увійти

"Бастіон-1427" переміг у Мельниця-Подільській

категорія: Футбол | дата: 09 05 2018
"Бастіон-1427" переміг у Мельниця-Подільській

У 3-му турі першої ліги чемпіонату Тернопільської області "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки (Чортківський район) переміг на виїзді ФК "Мельниця" з Мельниця-Подільської – 2:1, повідомляє ФФТО.

Одразу зі старту першого тайму ініціативою заволоділи гості і зуміли двічі втілити свої гольові моменти в забиті голи. Перше взяття воріт стався після подачі кутового. Суперник відбив м’яча, але він відскочив на 16-ть метрів до Павла Ткачука, котрий  спіймав його злету і вразив ворота суперника (0:1). А незадовго молодий нападник Андрій Кульчицький зачепився за м’яча у центрі поля, протягнув його ледь не пів поля і вийшовши віч-на-віч з голкіпером ФК "Мельниця" Віталієм Романишином, пробив у дальній кут воріт (0:2). Наприкінці матчу центральні оборонці команди з Чортківщини провалилася і Руслан Ткачик майстерно перекинув м’яча через голкіпера (1:2).

Для "Бастіону" це перемога стала другою поспіль на старті сезону. Натомість команда з Мельниця-Подільської всі свої три стартові поєдинки програла і знаходиться на останньому місці турнірної таблиці.

ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 1:2 (0:2)

6 травня. Мельниця-Подільська. Селищний стадіон. 600 гл. +21 град.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Суддівський спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Мельниця": Романишин, Панасюк, Бульбах, Дем'ян, М. Щербяк, Тустановський, Антонійчук, В. Козар, Ткачик, В. Щербяк (Ковальчк, 85), Я. Козар.

"Бастіон-1427": Довгалюк, В. Лемішка, А. Лемішка (Басістий, 13), Ткачук, Миронюк (П'ятнічук, 69), Кульчицький, Пшеничний, Дутка (Жидонік, 79), Гаєвський, Юрків (Гладчук, 60), Слободян (Троян, 73).

Голи: Павло Ткачук (19), Андрій Кульчицький (23), Руслан Ткачик (84).

Попереджені: А. Кульчицький (4), П. Ткачук (45), О. Панасюк (55).

Вилучений: П. Ткачук (49, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook