Про нас
увійти

Долю поєдинку в Копичинцях вирішило пенальті

категорія: Футбол | дата: 09 05 2018
Долю поєдинку в Копичинцях вирішило пенальті

Поєдинок 3-го туру першої ліги чемпіонату області (група "А") між ФК "Копичинці" та бучацьким "Колосом" був цікавий у першу чергу тим, що у складі господарів з’явилися два зіркові дебютанти – брати Ігор та Владислав Сороцькі. Гості їм у першу чергу приділяли велику увагу, тому ті голами не відзначилися, а перемогу господарям приніс реалізований пенальті наприкінці матчу, повідомляє сайт ФФТО.

Незважаючи на перевагу господарів поля, все йшло до нічиєї. Аж поки за справу не взявся ветеран копичинецької команди Андрій Шпак, котрий на поле вийшов з лавки запасних. Його прохід оборонці бучацької команди зупинили, як порахував арбітр матчу, не за правилами і було призначено пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Роман Ватраль. Ще до фінального свистка господарі могли збільшити перевагу, однак м’яч потрапив одного разу в стійку, іншого – у поперечину, в сітку воріт так і не залетів.

До слова, мер Хоросткова Степан Гладун разом з дружиною Світланою відвідали матч і дивилися його разом з головою міста господаря Павлом Лосиком.

ФК "Копичинці" – "Колос" (Бучач) – 1:0 (0:0)

6 травня. Копичинці. Стадіон "Надія". 500 гл. +25 град.

Судді: Олег Чемний (Тернопіль), Тарас Андрущак (Коропець), Василь Тиліщак (Монастириська).

Суддівський спостерігач: Вадим Маслій (Тернопіль).

ФК "Копичинці": Марченко, Наталюк, Скорейко (Годз, 72), Хомишин (Бабій, 80), Ватраль, Сливка-к, Мороз (Шпак, 52), С. Куріцький, Леськів, В. Сороцький, І. Сороцький.

"Колос": Броварський, Крушельницький-к (Дмитренко, 90+2), Богачук (Надворський, 90+2), Глуховатий, Підгурський, Чепига, Каленюк, Гнитка (Козар, 86), С. Заставецький (Дзьоба, 54), Онищук, Газдевич (Гошва, 85).

Гол: Роман Ватраль (84, з пен.).

Попереджені: Д. Каленюк (52), П. Хомишин (78), Р. Ватраль (82), І. Бабій (90+2), М. Козар (90+4).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook