Про нас
увійти

Команда з Ланівців здобула дебютну перемогу в сезоні

категорія: Футбол | дата: 09 05 2018
Команда з Ланівців здобула дебютну перемогу в сезоні

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" у 3-му турі першої ліги чемпіонату Тернопільської області (група "Б") здобув свою першу перемогу в сезоні. Підопічні Тараса Романюка впевнено у гостях переграли ФК "Шумськ" – 4:1.

Долю поєдинку було вирішено вже в першому таймі, коли гості з Лановеччини зуміли тричі вразити ворота суперника. Перший гол було забито зі штрафного за 25 метрів від воріт суперника. Юрій Музичка пробив у кут, де й стояв голкіпер Микола Семенюк, однак той зреагувати на політ м’яча не зумів. М’яч від стійки влетів у сітку (0:1). На 26-й хвилині після стандарту голкіпер господарів помилився на виходів і м’яч потрапив у Музичку, від якого залетів у ворота (0:2). А перед самим свистком на перерву Руслан Баб’як та Роман Журибіда вийшли удвох на одного голкіпера. Перший міг сам вирішувати долю епізоду, однак віддав передачу партнеру, який уже пробивав по порожніх воротах (0:3).

У другому таймі шумська команда один м’яч зуміла відіграти. Сталося це при великому скупченні гравців у штрафному майданчику ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт". Найкраще в ситуації розібрався Дмитро Заєць, котрий проштовхнув м’яча у ворота (1:3). Однак практично одразу гості знову відзначилися. На куті карного майданчика лановецька команда отримала право на пробиття штрафного удару. Іван Шимчишин робив, мабуть, передачу, однак захисники і голкіпер не поцілили по м’ячу і той залетів у сітку воріт (1:4)…

***

ФК "Шумськ" – ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – 1:4 (0:3)

6 травня. Шумськ. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Анатолій Пенцак (Микулинці), Оксана Паньків (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Шумськ": Семенюк, А. Мороз-к, Бонк, Байрак, Галюк, Василюта, Андрій Вознюк (Павлюк, 61), Заєць (Стельмащук, 77), Подерня (Таращук, 65), О. Попов, Бабін (Артур Вознюк, 62).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Боровик (Мельник, 78), Теереп (Смолянський, 55), Оліяр (Магеровський, 69), Шляпський, Шимчишин, Журибіда-к, Лебедєв, Войцещук (Сагайдак, 74), Рахлецький (Луцик, 71), Музичка (Свінціцький, 61), Баб’як.

Голи: Юрій Музичка (9, 26), Роман Журибіда (42), Дмитро Заєць (51), Іван Шимчишин (52).

Попереджений: А. Галюк (72).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook