Про нас
увійти

ФК "Збараж" та "Арсенал" з Білокриниці розійшлися мировою

категорія: Футбол | дата: 09 05 2018
ФК "Збараж" та "Арсенал" з Білокриниці розійшлися мировою

Перше очко у своєму дебютному сезоні на обласному рівні здобув "Арсенал" з Білокриниці. Команда з Кременеччини у Збаражі за присутності однієї тисячі вболівальників у поєдинку 3-го туру першої ліги чемпіонату області розійшлася миром з ФК "Збараж" – 1:1, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрили господарі поля на 13-й хвилині. Атакувальний півзахисник ФК "Збараж" Аджей Бернард після передачі з центру прийняв м’яч, обіграв лівого захисника "Арсеналу" Сергія Семеренка, ввійшов до штрафного майданчика і точно пробив в ближню дев’ятку (1:0).

У другому таймі гості зуміли зрівняти рахунок. Була боротьба поблизу штрафного майданчика ФК "Збараж". Захар Шелюк виграв повітря, а Олексій Посільський був першим на м’ячі і з 11-ти метрів низом пробив у протихід голкіпера збаразької команди Тараса Таращука (1:1).

Наприкінці матчу, що господарі, що гості могли вирвати перемогу, однак надійно зіграли оборонці та воротарі обох команд.

ФК "Збараж" – "Арсенал" (Білокриниця) – 1:1 (1:0)

6 травня. Збараж. Стадіон "Колос". 1000 гл. +21 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Віталій Сердюк (В. Глибочок), Віталій Чорній (Борщів).

Суддівський спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Кантицький, Джозеф (Загородній, 50), Бутковський, Процик, Конечний-к, Николайчук, Аджей, Була (Качор, 82), Паперовський (Хруняк, 62), Косінський (Лобас, 62).

"Арсенал": Шишигін, Антонюк, Клак-к, Терещенко, Баландюк (Яськевич, 73), Семеренко (Деревінський, 79), Коваль, Шелюк (Налєво, 87), Федьків (Парійчук, 82), Федорук (Посільський, 46), Коляса (П'ясецький, 90).

Голи: Бернард Аджей (13), Олексій Посільський (53).

Попереджені: А. Коляса (8),  В. Джозеф (19), В. Процик (28), М. Конечний (65), Р. Клак (73), В. Деревінський (90+3).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook