Про нас
увійти

ФСК "Кристал" - ФК "Покуття" Коломия. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 06 05 2018
ФСК "Кристал" - ФК "Покуття" Коломия. Анонс матчу

Сьогодні, 6 травня, у рамках 14 туру Чемпіонату України з футболу серед аматорів чортківський ФСК "Кристал" на домашній арені приймає ФК "Покуття" (Коломия).

Чемпіонат України з футболу серед аматорів. Група 1, 14 тур

ФСК "Кристал" Чортків – ФК "Покуття" (Коломия)

6 травня, 17:00, стадіон "Харчовик", м. Чортків

У першому колі чемпіонату "Кристал" та "Покуття" можна було вважати командами приблизно одного рівня. Підтвердження тому – бойова нічия у очній зустрічі (1:1), котра відбулась ще у вересні минулого року. Та з настанням весняної частини турніру, "точково" підсилившись, "Покуття" почало давати результат. Спершу вибороли нічию (1:1) із закарпатським "Минаєм" на їхньому полі, а у наступному турі мінімально обіграли ще одного претендента на чемпіонство – оржівський "ОДЕК" (1:0).

У "Кристалу" ситуація значно гірша – три поразки поспіль та "0" у графі "Забиті м’ячі". "Кадрова революція", внаслідок якої чортківська команда змінилась до невпізнаваності, поки що не дозволила підопічним Віктора Дубіно зачепитись за очки. До честі чортківчан, оновлена команда з кожним матчем все більше додає, тож у вболівальників є всі шанси побачити змістовний футбол і, головне, – прийнятний для "Кристалу" результат.

Оптимізму додає така довгоочікувана перша перемога "Кристалу" у 2018 році в офіційних матчах – у Чемпіонаті Тернопільської області. У середу, 2 травня, у першу чергу завдяки лідерським якостям капітана чортківчан Ковалевського "Кристал" із рахунком 2:1 обіграв "Колос" у Зборові. Спершу удар Яна прийняв на себе захисник, а м’яч, зрекошетивши, опинився у сітці воріт. Другий гол – результат награної комбінації із кутового, яку гарматним ударом у "дев’ятку" завершив той же Ковалевський.

Середній вік команд:

ФСК "Кристал" Чортків – 23,8. "Покуття" Коломия – 27,1.

Інші матчі 14 туру:

5.05. ФК "Хмельницький" - ФК "Калуш" (Івано-Франківщина)

6.05. ФК "Малинськ" (Рівненщина) – "Рочин" (Львівщина)

6.05. ФК "ОДЕК" (Рівненщина) – "Минай" (Закарпаття)

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Грисьо Б.Р. (Львів)

Асистенти арбітра – Дмитрук А.В. (Луцьк), Дрикін В.Ю. (Рівне)

Четвертий арбітр – Брик І.М. (Тернопільська обл.)

Спостерігач арбітражу – Староста І.І. (Тернопіль)

Прес-служба ФСК "Кристал"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook