Про нас
увійти

Команди вищої ліги дозаявили чотирьох футболістів

категорія: Футбол | дата: 06 05 2018
Команди вищої ліги дозаявили чотирьох футболістів

У перші травневі дні, скориставшись трансферним вікном, команди вищої ліги чемпіонату Тернопільської області дозаявили на сезон-2018 чотирьох нових футболістів.

Найактивніше на трансферному ринку працює чортківський "Кристал", склад якого поповнили одразу два гравці. 24-річний Максим Запорожець (на фото) з 2014 по 2017 рр. виступав за "Таврію-Скіф" (Роздол, Запорізька область). Також він встиг зіграти 12 поєдинків на професійному рівні за хмельницьке "Поділля" та запорізький "Металург". Максим вже навіть дебютував у середовому матчі 2-го туру проти зборівськгго "Колоса" і взяв безпосередню участь у комбінації, яка призвела до переможного гола.  

Ще один новачок "Кристала" – 18-річний Микита Шевцов. Остання команда гравця – ФК "Калуш" (Івано-Франківська область), у якій він, щоправда, пробув всього тиждень у квітні ц.р. Але за цей час встиг провести за калуську команду три матчі (один у аматорському чемпіонаті України і два у першості Івано-Франківської області). Що цікаво, Микита вийшов на заміну в поєдинку саме проти своєї теперішньої команди чортківського "Кристалу", але тоді він зіграв усього одну хвилину.

Склад ФК "Козова" поповнив 24-річний Юрій Клочак, котрий уже мав досвід виступів за козівську команду в 2016 році. А раніше захищав кольори "ДСО-Поділля" з Тернопільського району (2012-14 рр.) та тернопільської ДЮСШ різних вікових груп.  

Дебютант вищої ліги – ФК "Вишнівець" заявив 18-річного воротаря Дениса Кушпера. До переходу у Вишнівець футболіст виступав за "Агропродукт" з Горохова (Волинська область), а на дитячо-юнацькому рівні грав за команду Костополя.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook