Про нас
увійти

Андрій Понєдєльнік: "Рівень аматорів зараз майже такий же, як і у професійній Другій лізі"

категорія: Футбол | дата: 04 05 2018
Андрій Понєдєльнік: "Рівень аматорів зараз майже такий же, як і у професійній Другій лізі"

Нападник чортківського "Кристалу" Андрій Понєдєльнік поділився думками після першої перемоги у офіційному матчі у 2018 році над зборівським "Колосом" (2:1).

- Нарешті перемога, нарешті забиті голи! Матч на область, напевно, найбільш потрібним був у плані психології? Після трьох поспіль поразок…

- Дуже раді, що взяли перші очки в офіційних іграх цьогоріч. Ми однаково налаштовуємось на кожен матч, тож навряд чи тут проблема у психології. Просто щось вдається, а щось – поки ні. Ми не так давно зібрались, щоб показувати футбол дуже високого рівня, котрий від нас вимагають вже і зараз. Але очевидно, що ми прогресуємо, і надалі будемо покращувати гру як в атаці, так і в обороні.

- Як команда обласного рівня виглядає у порівнянні із клубами, котрі вам протистоять у чемпіонаті України серед аматорів?

- Важко порівняти. Рівень аматорів зараз майже такий же, як і у професійній Другій лізі, тобто досить високий. Насправді "Колос" – хороша команда. Якби підсилити їх кількома кваліфікованими гравцями, то вони цілком могли би спробувати свої сили і поза межами області.

- Із яким настроєм підходите до гри проти "Покуття", зважаючи на те, що коломияни у попередніх матчах відібрали очки у лідерів?

- Повторюсь – налаштовуємось на кожну команду серйозно, хто би це не був – "Покуття", "Нива" чи "Колос", бо відступати немає куди. І взагалі – наше теперішнє турнірне становище аж ніяк не відповідає нашим можливостям та амбіціям. Всі перемоги ще попереду! Також хотів би звернутись до вболівальників "Кристалу". Ми знаємо, що ви приходите на стадіон, аби побачити гру справжньої команди. Хочеться вибачитись, що наразі не виправдовуємо ваших надій. І хоч команда лише на початку становлення, ми будемо віддавати всі сили, аби показувати свою кращу гру!

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook