Про нас
увійти

ФК "Заводське" відсвяткував вольову перемогу над "Нивою"

категорія: Футбол | дата: 03 05 2018
ФК "Заводське" відсвяткував вольову перемогу над "Нивою"

У матчі 2-го туру першої ліги (група "А") чемпіонату області ФК "Заводське" приймав підгаєцьку "Ниву". Доволі несподівано після першого тайму в рахунку повели гості, та все ж після перерви більш кадрова потужніша команда з Заводського схилила шальки терезів на свій бік – 3:1.

Перед початком матчу в Заводському відбулося урочисте відкриття обласного футбольного сезону. Його особливістю стала культурна програма за участю учнів Заводської ЗОШ l-lll ст. А ще, що теж стало родзинкою, сезон було відкрито під звуки гімну України, але він звучав не фонограмно, а його виконувала місцева артистка, що було дуже зворушливо і це теж відзначили як самі футболісти, так і глядачі.

Героєм матчу можна сміливо назвати воротаря "Ниви" Дениса Остяка, який врятував свою команду в щонайменше десяти гольових епізодах. Саме феєрична гра голкіпера надихала його підопічних і вони зуміли в першому таймі втримати свої ворота на замку, а перед самим свистком на перерву ще й відзначитися голом у роздягальню. По правому краю атаки пройшов Андрій Федів, не зуміли як слід зіграти з опонентом півзахисник Олег Роман та захисник Василь Крашівський, які понадіялися один на іншого. Як підсумок гравець "Ниви" їх проскочив і з гострого кута точно пробив під голкіпером Володимиром Павлишеним (0:1)

Одразу на старті другого тайму господарі відігралися. Олег Сцібак, який тільки-но вийшов з лавки запасних, прострілив і форвард Андрій Різник замкнув дальню стійку (1:1). Довгий час гості знову стримували атаки суперника. Так тривало до 77-ої хвилини, на якій Олег Коваленко з правого краю віддав передачу на капітана Юрія Заставецького і той злету потужно пробив метрів з 17-ти без шансів для кіпера "Ниви" (2:1). І вже в компенсований час заводська команда відзначилися ще раз.  Степан Римар пройшов по лівому краю, увійшов у штрафний майданчик і з лівої ноги пробив – м’яч від дальної від кіпера штанги залетів у сітку воріт (3:1).

Ця перемога стала другою поспіль для ФК "Заводське" на старті сезону, в "Ниви" ж навпаки, дві дебютні поразки.

***

ФК "Заводське" – "Нива" (Підгайці) – 3:1 (0:1)

29 квітня. Заводське. СК "Заводське". 200 гл. +28 град.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Суддівський спостерігач: Іван Будівський (Теребовля).

ФК "Заводське": Павлишен, Михальчук, А. Когут (Сцібак, 46), Крашівський (Багрій, 56), Савка, Заставецький-к, В. Івегеш, Коваленко (Ільніцький, 89), Волохатий (Пахолок, 89), Різник, Роман (Римар, 46).

"Нива": Остяк, Біскуп-к, Подлецький, Тринадцятко, Т. Гураль, Вербовий, Федів, Комарницький, Я. Чернець (Ю. Чернець, 45), Голуб, Кальба (О. Гураль, 76).

Голи: Андрій Федів (45), Андрій Різник (49), Юрій Заставецький (77), Степан Римар (90+1).

Попереджені: Т. Гураль (29), А. Федів (60), О. Тринадцятко (66).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook