Про нас
увійти

Бучацький "Колос" переміг сусідів з Монастирищини

категорія: Футбол | дата: 02 05 2018
Бучацький "Колос" переміг сусідів з Монастирищини

У другому туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області зустрілися команди група "А", дебютанти обласних змагань – бучацький "Колос" та "Юність" з Горішньої Слобідки (Монастириський район). Поєдинок не був багатим на гольові моменти і завершився з мінімальним рахунком на користь господарів поля – 1:0.

Перед початком поєдинку на центральному стадіоні "Колос" відбулося урочисте відкриття обласного чемпіонату. З нагоди відкриття сезону зі вітальними словами до учасників спортивного дійства звернулися голова Бучацької районної державної адміністрації Віталій Бебих та голова районної ради Віталій Фреяк. Керівництво району побажало успіхів футболістам, віри у власні сили, оптимізму і спортивних перемог.

Після урочистого підняття прапора та благословення отця Івана на успішну гру команди приступили до гри. Долю матчу вирішив єдиний гол забитий бучацькими футболістами наприкінці першої години гри. Півзахисник "Колоса" Мар'ян Дзьоба "протянув" м'яч по лівому фланзі та зробив навісну передачу. Після відскоку м'яч потрапив до Сергія Заставецького, котрий майстерно обіграв один в один захисника і з кута штрафного майданчика на ударі потрапив у дальній кут воріт (1:0).

Голова РДА Віталій Бебих привітав бучацьку команду з перемогою та побажав подальших успіхів, а також висловив щиру подяку президенту ФК "Колос" Петрові Івановичу Гадзові за придбання спортивної форми, інвентаря та надання грошової допомоги для футбольної команди.

***

"Колос" (Бучач) – "Юність" (Горішня Слобідка) – 1:0 (0:0)

29 квітня. Бучач. Стадіон "Колос". 650 гл. +21 град.

Судді: Богдан Басара (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Павло Цісецький (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Олександр Найко (Тернопіль).

"Колос": Броварський, Крушельницький-к, Богачук, Глуховатий, Підгурський (Козар, 84), Чепига (Дмитренко, 90+1), Каленюк, Гнитка (Дзьоба, 55), Заставецький, Онищук (Надворський, 75), Газдевич (Гошва, 78).

"Юність": Кравець, Туркевич, Слойка, Коруц, Духніч, Леськів (Серган, 75), Курило, Парацій-к, Кохан (Било, 70), Костик, Шинкарчук (Семеген, 65).

Гол: Сергій Заставецький (60).

Попереджені: В. Духніч (30), М. Костик (37), В. Онищук (40), О. Заставіецький (81), М. Парацій (85), В. Слойка (89).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook