Про нас
увійти

Третя весняна поразка чортківського "Кристала"

категорія: Футбол | дата: 02 05 2018
Третя весняна поразка чортківського "Кристала"

У 13-му турі аматорського чемпіонату України чортківський "Кристал" на виїзді в Червонограді поступився одному з лідерів групи 1 – команді "Рочин" з Соснівки (Львівська область) – 0:1. Ця поразка стала третьою поспіль під час весняної частини сезону.

Як повідомляє прес-служба ФК "Рочин", старт матчу на стадіоні "Шахтар" одразу дав зрозуміти: незважаючи на статус аутсайдера, "Кристал" зробить все можливе для того, щоб забрати очки в одного з лідерів чемпіонату.

Здавалося, у матчі лідера та аутсайдера чемпіонату усі питання над "і" швидко може зняти швидкий гол від господарів. Неодноразово "Рочин" зустрічався з такими суперниками, які після першого швидкого взяття воріт сипалися і в підсумку були розгромлені. Втім, "Кристал", пропустивши у першій половині першого тайму, таки зумів показати зуби і добряче попсувати нерви гравцям "Рочина".

Соснівчани у цьому матчі не продемонстрували чогось особливого. Команда зіграла строго на результат і його добилася. Така гра без права на помилку таки завершилася перемогою "Рочина", однак кілька нагод у команди з Тернопільщини для того, щоб забити у відповідь, були. В усіх епізодах надійно грав воротар "Рочина" Коваленко, а у деяких з них м’яч летів мимо цілі.

Як і у першому, так і у другому таймі "Рочин" також мав можливості для того, щоб зміцнити гол Максима Болкіта і вигравати з більшим рахунком. Утім, брак останнього пасу та завершального удару таки давався взнаки.

***

"Рочин" (Соснівка) – "Кристал" (Чортків) – 1:0 (1:0)

29 квітня. Червоноград. Стадіон “Шахтар” ім. П. Олійника. 1000 гл.

Арбітр – С. Подригуля (Луцьк).

Асистенти арбітра – М. Матковська (Хмельницький), І. Рачинська (Чернівецька обл.).

4-й арбітр – В. Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу – В. Папірович В.Г. (Хмельницький).

"Рочин": Коваленко (к), Домальчук (Васюта, 77), Дмитрух, Іванишин, Портянко, Яструб (Богданов, 69), Кашуба (Набізада, 74), Кохман, Болкіт (Цюпка 62), Найдишак (Дева, 87), Ліщук (Данилюк, 58)

"Кристал": Плекан, Болобан, Іванов, Хруставка, Красільніков, Пільтенко, Гаетан (Драч, 60), Курдас (Червонецький, 70), Запорожець (Лавров, 67), Ковалевський-к, Понєдельнік

Гол: М. Болкіт (12).

Попередження: Гаетан (50), Красільніков (71), Цюпка (71).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook