Про нас
увійти

Перша перемога ФК "Козова" у новому сезоні

категорія: Футбол | дата: 02 05 2018
Перша перемога ФК "Козова" у новому сезоні

У другому турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області зустрілися дебютант ФК "Вишнівець" та досвідчений футбольний боєць ФК "Козова". Матч, який був багатий на голи, завершився перемогою гостей з Козови – 3:2.

Уже на восьмій хвилині матчу Михайло Мельник пройшов по правому флангу, трішки змістився у центр і точно пробив у дальній кут воріт (0:1). Буквально одразу вишнівецька команда відновила статус-кво. Пішла довга передача, захисники до м’яча не дотягнулися, воротар ФК "Козова" Андрій Чикало теж вчасно не вийшов на перехоплення і атакувальний півзахисник господарів Назар Мельничук головою добив м’яча у сітку (1:1). Однак не пройшло і трьох хвилин, як гості знову вийшли вперед. Після флангової передачі капітан ФК "Козова", досвідчений Андрій Мартинюк в один дотик її замкнув (1:2). Ще до перерви господарям вдруге вдалося відновити рахунок у матчі. З їх боку пройшла передача з лівого краю, оборонці гостей забули на дальній штанзі Юрія Преварського, який ударом головою замкнув дальню штангу, перекинувши м’яча через воротаря (2:2).

Провівши у другому таймі ряд вдалих замін, козівська команда таки зуміли вирвати перемогу. Ярослав Мельник, котрий вийшов з лавки запасних, після вивіреного пасу вийшов віч-на-віч з голкіпером ФК "Вишнівець" Віталієм Марківим і зумів того переграти (2:3).  

Це звитяга дозволила козівський команді записати першу перемогу в чемпіонаті, натомість команда з Вишнівця має в своєму активі поки лише одне очко – нічия в Бережанах (1:1).

ФК "Вишнівець" – ФК "Козова" – 2:3 (2:2)

29 квітня. Вишнівець. Стадіон "Вишнівецб". 400 гл. +25 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Анатолій Пенцак (Микулинці), Вадим Трач (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Марків-к, Сайчук (Іщик, 69), Ніколайчук, Бондарук, Михайленко (Корзун, 68), Вітерук, Преварський, Є. Щербатюк, Бадиляка (Понєдєльнік, 38), Мельничук (Радчук, 46), Галадей.

ФК "Козова": Чикало, Мартинюк-к, Павелко (Захарчук, 46), Пилип’як, Фрейнак, Костів, Глухан (Кисіль, 83), Т. Шимонович (Молінський, 62), М. Мельник, Карабін (Гаврилюк, 90+3), Яхван (Я. Мельник, 62).

Голи: Михайло Мельник (8), Назар Мельничук (11), Андрій Мартинюк (14), Юрій Преварський (33), Ярослав Мельник (77). 

Попереджені: М. Павелко (27), М. Костів (38), В. Сайчук (38), В. Марків (77), Д. Галадей (81), Є. Щербатюк (85), Н. Бондарчук (90+1).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook