Про нас
увійти

Бучацький "Колос" провів заявку на новий футбольний сезон

категорія: Футбол | дата: 29 04 2018
Бучацький "Колос" провів заявку на новий футбольний сезон

Дебютант обласних змагань – бучацький "Колос" провів заявку на новий футбольний сезон. До неї потрапило 22 гравці, повідомляє сайт ФФТО.

До заявки бучацької команди увійшли такі футболісти:

воротар: Володимир Броварський, Михайло Запоточний;

захисники: Василь Богачук, Анатолій Брощак, Вадим Глуховатий, Михайло Козар, Ігор Крушельницький, Василь Підгурський, Андрій Чепига;

 – півзахисники: Степан Гнитка, Мар’ян Дзьоба, Валерій Дмитренко, Дмитро Каленюк, Володимир Онищук, Борис Пиндиківський, Сергій Заставецький, Тарас Остапишин, Назарій Остапишин;

нападники: Олександр Бондаренко, Ярослав Газдевич, Петро Гошва, Артем Надворський.

Із заявлених футболістів "Колоса" варто виділити тріо з Хмельниччини. Це – 27-річний захисник Вадим Глуховатий, 24-річний півзахисник Дмитро Каленюк та 23-річний воротар Володимир Броварський, які з 2014 по 2017 року виступали в чемпіонаті Хмельницької області за команду ФК "Дунаївці".

Також особливу увагу варто звернути на досвідченого 29-річного місцевого вихованця Ігоря Крушельницького, котрий до 2014 року виступав за бучацький "Колос" у чемпіонаті Тернопільської області, а минулий сезон відіграв за ФК "Трибухівці" (перша обласна ліга), за який у 15 матчах забив три голи.

Досвід виступів на обласному рівні в 20017 році також мали ще три гравці "Колоса". Це – 27-річний захисник Андрій Чепига, котрий у сезоні-2017 відіграв 18 матчів за ФК "Копичинці", 21-річний Михайло Козар – брав участь у 8 поєдинках за ФК "Трибухівці" та 18-річний вихованець закарпатського футболу Володимир Онищук – у 2017 році виступав у складі чемпіона Тернопільської області – великогаївського "Агрона-ОТГ", щоправда, зіграв за команду всього у двох поєдинках.

У дебютному матчі сезону бучацький "Колос" зустрічатиметься з "Юністю" з Горішньої Слобідки (Монастириський район). Поєдинок відбудеться у Бучачі, 29 квітня. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook