Про нас
увійти

ФК "Рочин" – ФСК "Кристал". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 29 04 2018
ФК "Рочин" – ФСК "Кристал". Анонс матчу

Сьогодні, 29 квітня, у рамках 13 туру Чемпіонату України з футболу серед аматорів чортківський ФСК "Кристал" ни виїзді зіграє проти ФК "Рочин" (Львівська обл.). Початок зустрічі – 16:30.

У наступних суперників чортківського "Кристалу" – ФК "Рочин" із Львівщини старт весняної частини футбольного сезону, напевно, один із найважчих серед всіх учасників чемпіонату. Окрім двох матчів із СКК "Демня" (учасники чемпіонату Львівської обл.) у рамках Кубку України серед аматорів (2:0, 0:0 – "Рочин" пройшов у півфінал), соснівчани у двох попередніх турах зустрічались із прямими конкурентами за звання чемпіона групи 1 Чемпіонату. Спершу вдома програли закарпатському "Минаю" (1:2), у якого склад можна прирівняти до першолігового, а у наступному турі із таким же рахунком поступились не менш потужному "ОДЕКу" із Оржева. Останні, до слова, теж вже давно переросли рівень аматорів. Звичайно, дві поразки поспіль у принципових матчах б’ють по чемпіонських амбіціях команди із Львівщини, тож надолужувати втрачене вони намагатимуться вже починаючи із матчу проти "Кристалу".

Чортківчанам із суперниками в перших турах хоч і пощастило куди більше – теребовлянська "Нива" та "Калуш", але повністю оновлена команда, якій не вистачає лише одного – часу, не змогла розжитися очками у жодному із матчів. Відсутність відразу трьох основних гравців (Кравчук, Ільчишин, Сутченко) зіграла із чортківчанами злий жарт у останньому матчі, де попри абсолютно рівну гру "Кристал" із тріском програв "Калушу" (0:3).

Обидві команди наразі так і не відчули смаку перемог у Чемпіонаті України цієї весни, тож доводити їм є що. Саме цей фактор робить матч, напевно, ключовим у турі – адже і "Кристалу", і "Рочину" відступати немає куди, вболівальникам варто очікувати відкритої бойової гри.

Також цікавим є факт, що головним арбітром матчу призначений добре знайомий чортківським вболівальникам С.В. Подригуля. Нагадаємо, саме він обслуговував перший матч весняної частини "Кристалу" проти теребовлянської "Ниви", коли із тренерської лави було вилучено і головного тренера, і начальника команди, і почесного президента.

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк)

Асистенти арбітра – Матковська М.В. (Хмельницький),

Рачинська І.Р. (Чернівецька обл.)

Четвертий арбітр – Файда В.О. (Львів)

Спостерігач арбітражу – Папірович В.Г. (Хмельницький)

Інші матчі 13 туру:

28.04. (суботу) ФК "Калуш" – ФК "Малинськ" (Рівненщина)

29.04. (неділя) "Нива" (Теребовля) – ФК "Хмельницький"

29.04. (неділя) "Покуття" (Коломия) – "ОДЕК" (Рівненщина)

Прес-служба ФСК "Кристал"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook