Про нас
увійти

У студлізі ФК "Тернопіль-Педуніверситет" – переміг, а ФК "Кременець-Академія" – програв

категорія: Футбол | дата: 27 04 2018
У студлізі ФК "Тернопіль-Педуніверситет" – переміг, а ФК "Кременець-Академія" – програв

По-різному склалися виїзні поєдинки для тернопільських команд у 8-му турі студентського чемпіонату України (конференція "Захід"). Якщо ФК "Тернопіль-Педуніверситет" у Чернівцях святкував впевнену перемогу над місцевим "Університетом" – 3:0, то ФК "Кременець-Академія" поступився у Львові команді університету фізкультури – 0:2, повідомляє ФФТО.

Тернополяни два голи забили в першому таймі і один у другому. Спершу відзначився Юрій Заставецький ударом зі штрафного, а під кінець першої 45-хвлинки Андрій Різник реалізував вихід віч-на-віч. На 75-й хвилині матчу потужний удар Тараса Кривого струсонув одразу штангу і поперечину, після чого м’яч залетів у ворота.

ФК "Тернопіль-Педуніверситет" у Чернівцях виступав у такому складі: Рогаль, Заставецький, Савка, С. Лис (Щебивовк, 80), Левицький, Стриєшин, Волохатий, І. Когут (Роман, 50), Кривий, Різник, Познанський (А. Когут, 70).

Для обох команд з Тернопільщини доля путівок до фіналу студентської ліги вирішиться в останньому турі, який відбудеться 3 травня. ФК "Тернопіль-Педуніверситет" зустрічатиметься на власному полі з ЛДУФК, ФК "Кременець-Академія" – на виїзді з чернівецьким "Університетом".

 

       Турнірна таблиця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

ФК "Кременець-Академія"

5

2

2

1

7:5

8

2

ЛДУФК (Львів)

5

2

1

2

6:4

7

3

ФК "Тернопіль-Педуніверситет"

5

2

1

2

12:9

7

4

"Університет" (Чернівці)

5

2

0

3

7:14

6

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook