Про нас
увійти

Юнаки ФСК "Кристал" Чортків зіграли зі своїми ровесниками із хмельницького "Поділля"

категорія: Футбол | дата: 26 04 2018
Юнаки ФСК "Кристал" Чортків зіграли зі своїми ровесниками із хмельницького "Поділля"

У неділю, 22 квітня, у рамках 13-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України юнаки двох вікових категорій (U15 та U17) фізкультурно-спортивного клубу "Кристал" Чортків зіграли зі своїми ровесниками із хмельницького "Поділля".

У грі старших за віком хлопців "подоляни" на правах беззаперечного лідера чемпіонату розгромили чортківчан із майже хокейним рахунком – 5:1. Хоча на початку все складалось доволі непогано для чортківської команди. Оборонні редути "Кристалу" справлялись із навалами атак хмельничан до 20-ї хвилини. Саме тоді форвард гостей, скориставшись шансом у карній зоні, відкрив рахунок. Через кілька хвилин господарі відновили статус-кво, зрівнявши рахунок зі стандарту.

На жаль, далі темп та умови гри диктувало саме "Поділля". Знову вийшовши вперед ще у першому таймі, у другій 45-хвилинці хмельничани тричі розписались у воротах "Кристалу".

Значно більший інтерес із точки зору турнірної боротьби викликав матч молодших команд – U15. "Поділля" - лідер чемпіонату і у цій віковій категорії. "Кристал" - буквально наступає на п’яти хмельничанам, займаючи другу позицію та відстаючи на 5 очок.

У першому таймі жодна із оборонних ланок не дала тріщини, тож на перерву лідери чемпіонату пішли без забитих голів. У другому таймі жодна із команда не змінила стилю гри, лиш вичікували на помилку суперників. І ось - нападник чортківчан несподівано пробив здалека – і авантюра повністю виправдала себе – 1:0! Та насолодитись статусом лідера у матчі "Кристал" не встиг – вже у наступній атаці форварда "Поділля" збили у карній зоні – пенальті – 1:1.

Наступний тур обидві чортківські команди проведуть на виїзді у неділю, 29 квітня, проти своїх однолітків із ДЮСШ рівненського "Вереса".

Прес-служба ФСК "Кристал"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook