Про нас
увійти

ФК "Заводське" святкує непросту перемогу в Мельниця-Подільській

категорія: Футбол | дата: 26 04 2018
ФК "Заводське" святкує непросту перемогу в Мельниця-Подільській

 

У Мельниця-Подільській 22 квітня у першому турі першої обласної ліги зійшлися дебютанти обласних змагань – місцевий ФК "Мельниця" та ФК "Заводське" з Чортківщини. Поєдинок був цікавий тим, що на тренерських містках були відомі в минулому футболісти тернопільської "Ниви" – Михайло Дем’янчук та Анатолій Назаренко. Анатолій Петрович зі своїм ФК "Заводське" святкував непросту виїзну перемогу з рахунком – 2:0.

Підопічні Михайла Дем’янчука у першому таймі створили кілька моментів біля воріт суперника і надійно оборонялися, однак після відпочинку гості, склад яких сформовано зі значно кваліфікованіших футболістів, таки зуміли схилити шальки терезів на свою користь.

У першому таймі біля воріт ФК "Заводське" в одному з моментів виникла "пожежа". Лише завдяки оборонцю гостей Василю Крашівському вдалося вибити м’яча з порожніх воріт. У господарів виділявся досвідчений Роман Годований, який навіть одного разу відзначився, однак арбітр взяття воріт не зарахував, порахувавши, що перед тим гравець ФК "Мельниця" порушив правила на центральному оборонці гостей Юрієві Савці.  

А всі найцікавіші події в матчі сталися в останні 20-ть хвилин гри. Так, Юрій Заставецький з 21-го метра точно пробив у ліву від воротаря ФК "Мельниця" Андрія Казюка "дев’ятку". Кіпер кінчиками пальців зумів дотягнутися до м’яча, але той упав за лінію воріт (0:1). Ще один гол за гостей забив Віталій Михальчук. Після вкидання м’яча з ауту Романом Волохатим, Михальчук поборовся з оборонцем суперника, прокинув собі м’яча під удар і метрів з 11-ти поцілив у нижній кут воріт (0:2).  

***

ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – ФК "Заводське" – 0:2 (0:0)

22 квітня. Мельниця-Подільська. Селищний стадіон. 500 гл. +23 град

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Тарас Андрущак (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Мельниця": Казюк, Дем'ян, Щербяк, Пиняк (Романишин, 85), Тустановський, Годований, Антонійчук (Мандрук, 77), Ткачик (Лук'янчук, 77), Бульбах, В. Козар, Я. Козар (Сорочан, 68).

ФК "Заводське": Павлишен, Супрун, А. Когут (Пахолок, 88), Крашівський (Багрій, 90+1), Савка, Заставецький, В. Івегеш, Коваленко (Ільніцький, 90), Волохатий (Роман. 85), Різник, Сцібак (Михальчук ,46).

Голи: Юрій Заставецький (72), Віталій Михальчук (82).

Попереджені: А. Пеняк (62), Р. Волохатий (77), А. Різник (90+3).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook