Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" здобув вольову перемогу в Підгайцях

категорія: Футбол | дата: 26 04 2018
ФК "Трибухівці" здобув вольову перемогу в Підгайцях

До Підгайців після кількарічної перерви повернувся великий футбол. Місцева "Нива" заявилася у першу лігу чемпіонату Тернопільської області і 22 квітня провела свій стартовий поєдинок у групі "А". У суперниках був ФК "Трибухівці".

Незважаючи на те, що господарі першими відкрили рахунок – голом відзначився ветеран команди, 46-річний Віктор Стець, перемогу і навіть нічию їм втримати не вдалося. Більш вікова команда з Підгайців перший тайм зуміла звести внічию – 1:1, а на другий – не вистачило фізичних кондицій. У гостей у першій 45-хвилинці гол на рахунку Богдана Бородиці, який реалізував передачу від Ігоря Щербакова в розріз між захисниками (1:1).

У другому таймі за гостей відзначився кращий бомбардир Тернопільської футзальної ліги Ігор Квятковський. Нині гравець ФК "Трибухівці" забив потужним ударом метрів з 23-ох (1:2). А далі настав бенефіс Ігоря Кістяника, котрий протягом 16-ти хвилин записав на свій бомбардирський рахунок хет-трик. Перше його взяття воріт сталося після подачі зі штрафного Ігоря Квятковського. Кістяник переправив м’яча у ворота "Ниви" ударом головою (1:3). Другий гол Кістяник знову забив ударом головою після флангової передачі Михайла Юристого (1:4). А третій гол за авторства Кістяника відбувся після передачі в розріз Богдана Бородиці (1:5).

"Нива" (Підгайці) – ФК "Трибухівці" - 1:5 (1:1)

22 квітня. Підгайці. Стадіон "Нива". 200 гл. +22 град.

Судді: Роман Островський (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Анатолій Пенцак (Микулинці).

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

"Нива": Кріса, Біскуп-к, Барилко (Я. Чернець, 85), Гураль, Тринадцятко, Подлецький, Голуб (Гураль, 16), Комарницький, Федів, Стець (Кириленко, 68), Кальба.

ФК "Трибухівці": Євген Вахновський (Качараба, 76), В. Скавуляк (Олексевич, 80), Панич, Жук (Струс, 59), І. Скавуляк-к (Нагайовський, 76), Квятковський, Щербаков, Юристий, Кістяник, Долик, Бородиця.

Голи: Віктор Стець (23), Богдан Бородиця (25), Ігор Квятковський (63), Ігор Кістяник (65, 75, 81).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook