Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" здобув першу офіційну перемогу в історії!

категорія: Футбол | дата: 25 04 2018
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" здобув першу офіційну перемогу в історії!

Дебютант вищої обласної ліги ФК "Тернопіль-ДЮСШ", який 22 квітня, проводив свій перший офіційний поєдинок в історії, показав себе з кращого боку та переміг доволі сильною супротивника – заліщицький "Дністер" (3:0).  

Це матч видався вдалим для молодих тернопільських футболістів, які якісно атакували і надійно оборонялися. До перших двох голів призвів і до певної міри фарт, без якого у футболі не можливо. Після ударів Віктора Довгуня та Сергія Кравця м’яч зрикошетив від гравців "Дністра" дезорієнтував голкіпера заліщан Дениса Купчанко і опинявся у воротах. А за десять хвилин до фінального свистку арбітр матчу Ігор Гарас призначив одинадцятиметровий, коли оборонець гостей порушив правила на Максиму Проціву в карному майданчику. Пенальті влучно реалізував крайній півзахисник ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Валентин Залізняк.

Гості теж створили ряд гольових нагод, але це був явно не їхній день. Гравці "Дністра", ряд з яких є доволі відомі не лише на Тернопільщині, марнували свої моменти, та й обороні ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зробили все, що в їхні ворота не влетіло жодного м’яча.

***

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – "Дністер" (Заліщики) – 3:0 (1:0)

22 квітня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 200 гл. +25 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Артем Карапетян (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Собчук (Вольницький, 90), Німаш, Хавтур, Чопик, Сиротюк, Проців (Гурський, 85), Гром'як, Довгунь (Лень, 86), Бенджамін, Залізняк, Кравець (Сентик, 84).

"Дністер": Купчанко, Лилик (Пилипюк, 19), Пастухов, Дикун, Левицький (Токарчук, 46), Гусляк, Пантя (Ткачик, 82), Лазорик, Городинський, Чорномаз (Стратій, 89), Гуйван (Ландяк, 70).

Голи: Віктор Довгунь (5), Сергій Кравець (54), Валентин Залізняк (80, з пен).

Попереджені: Р. Левицький (33), Я. Дикун (35), Д. Сиротюк (38), М. Пастухов (62), Б. Гусляк (79).

Джерело: ФФТО


Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook