Про нас
увійти

Підволочиський "Збруча-Агробізнес" розгромив ФК "Козова"

категорія: Футбол | дата: 25 04 2018
Підволочиський "Збруча-Агробізнес" розгромив ФК "Козова"

Доволі несподіваний результат у першому турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області було зафіксовано у Підволочиську. Оновлена місцева команда "Збруч-Агробізнес" не залишила жодних шансів ФК "Козова" – 7:2.

Перед самим поєдинком у Підволочиську урочисто відкрили футбольний сезон. На відкритті побував голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Зіновійович Юрик, котрий у вітальному слові побажав командам успішних виступів у новому чемпіонаті області, а вболівальникам так само чисельно підтримувати свою рідну команду протягом усього сезону.

Перед місцевою публікою "Збруч-Агробізнес" постав новою командою, яка сформована на базі вихованців підволочиської ДЮСШ (Максим Паюк, Михайло Паюк, Андрій Малащук, Іван Коцій, Олег Глушка, Юрій Білик, Тарас Даньків) та резервістів "Агробізнесу" з Волочиська, які у 2017 році стали чемпіонами Хмельницької області. Цей симбіоз плюс досвід головного тренера "Агробізнеса" Андрія Донця, який свого часу пограв у кількох командах української Прем’єр-ліги  дав результат уже в першому ж матчі.

Рахунок у поєдинку відкрили господарі поля. Пішла довга передача метрів на сорок. Гості намагалися створити штучне положення поза грою, однак не встиг вчасно вийти лівий оборонець ФК "Козова" і Євген Ємаєв вийшов віч-на-віч з голкіпером гостей Андрієм Северином і у цій дуелі виявився переможцем (1:0). До честі козівської команди, вони практично одразу зуміли відігратися. Помилився оборонець "Збруча" Андрій Приян, який дозволив двічі себе обіграти. Потім був удар по воротах Ігоря Карабіна і м’яч рикошетом від Андрія Донця опинився у воротах "Збруча" (1:1). Далі настала черга забивати лідера атак господарів Дмитра Познанського, який обігрався зі своїм партнером у штрафному майданчику, отримав від нього м’яча і точно пробив у рамку (2:1). Той ж Познанський ще в першому таймі записав на свій бомбардирський рахунок дубль, реалізувавши вихід віч-на-віч (3:1).

На старті другого тайму Тарас Даньків, який вийшов на заміну, першим дотиком зумів відзначитися, влучно пробивши з гострого кута у правий дальній від голкіпера кут (4:1). ФК "Козова" дещо скоротив рахунок у матчі після обрізки оборонця "Збруча". Ярослав Мельник пробив, а воротар господарів Іван Коцій не найскладніший м’яч не зумів витягнути (4:2). Чергову результативну атаку господарі провели лівим флангом. З ударом Тараса Даньківа кіпер справився, але відбив м’яча перед собою і знову на Даньківа. Той відпасував на Дмитра Познанського, якому не склало труднощів переправити м’яча у сітку буквально з двох метрів (5:2). На останній хвилині основного часу Михайло Паюк, який вийшов на заміну на позицію правого півзахисника, вийшов на побачення з голкіпером і пробив точно повз воротаря (6:2). А на другій хвилині компенсованого часу оборонці ФК "Козова" руками у карній зоні притримали Тараса Даньківа і Познанський ударом з "точки" оформив покер (7:2), ставши героєм не лише звітного матчу, а й усього першого туру.

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – ФК "Козова" – 7:2 (3:1)

22 квітня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 400 г. +21 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Ігор Чаплій (Залізці).

Суддівський спостерігач: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Збруч-Агробізнес": Коцій, Приян, Донець, Ясніцький (Лісніченко, 70), Білик, Кубик-к, Малащук (Пачевський, 81), Ємаєв (Даньків, 46), Максим Паюк (Михайло Паюк, 70), Коза (Смолко, 77), Познанський.

ФК "Козова": Северин, Пилип’як, Павелко, Фрейнах (Захарчук, 81), Гаврилюк (Кисіль, 75), Т. Шимонович (Яхван, 55), Бобко (Я. Мельник, 53), Глухан, Костів, Мартинюк-к (М. Мельник, 61), Карабін.

Голи: Євген Ємаєв (10), Дмитро Познанський (24, 36, 75, 90+2, з пен.), Тарас Даньків (49), Михайло Паюк (90) – Ігор Карабін (14), Ярослав Мельник (61).

Попереджені: А. Пилип’як (90+1, ФК "Козова").

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook