Про нас
увійти

Збірна Тернопільської області подолала перший етап на Кубку регіонів

категорія: Футбол | дата: 25 04 2018
Збірна Тернопільської області подолала перший етап на Кубку регіонів

24 квітня, збірна Тернопільської області сформована на базі чортківського "Кристалу", подолала перший етап на Кубку регіонів, перемігши збірну Закарпатської області – 2:1.  

Поєдинок відбувся у Івано-Франківську на футбольному полі зі штучним покриттям. Вже на п’ятій хвилині наші земляки повели в рахунку завдяки вдало розіграній комбінації, крапку в якій поставив Іван Лавров (1:0). Довгий час ситуація на полі не змінювалася, аж поки на 65-й хвилині Сергій Скалій не обікрав голкіпера суперника і переправив м’яча вже у порожні ворота (2:0). На останній хвилині ігрового часу закарпатцям вдалося один м’яч відіграти. З їх боку пішла атака з лівого флангу, гравець збірної Закарпатської області Осьмак змістився трішки в центр і пробив у дальній кут воріт (2:1). Цей гол переломним у матчі не став, адже практично одразу пролунав фінальний свисток.   

Що цікаво, збірну Тернопільської області в цьому поєдинку представляло лише 11 футболістів, і жодної заміни тренери зробити не могли. Цими одинадцятьма "спартанцями", які захищали честь Тернопільщини стали: Михайло Тантала (ФК "Звиняч" Чортківщина), Роман Раєвський, Василь Пшеничний, Віктор Слободян, Корнелій Троян (усі – "Бастіон-1427" Горішня Вигнанка), Владислав Іванов, Іван Лавров, Джогдом Алайн Гаетан, Сергій Скалій (усі – "Кристал" Чортків), Петро Кравчук, Михайло Оконський (обидва – "Агрон-ОТГ" В. Гаї).

Те, що наша збірна поїхала на змагання обмеженим складом сталося по кількох причинах. Ряд футболістів, на жаль, відмовилися грати за збірну, а також тренери обласних команд не відпустили свої підопічних на турнір до Івано-Франківська, мотивуючи це тим, що в них у неділю відповідальні матчі чемпіонату Тернопільської області. До честі, пішли на зустірч тренерам збірної представники команд "Кристал" (Чортків), "Агрон-ОТГ" (В. Гаї), "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка), за що честь їм і хвала. 

Сьогодні, 25 квітня, на наших земляків чекає ще одне непросте випробування. За вихід з групи збірна Тернопільської області змагатиметься з господарями зональних змагань – збірною Івано-Франківської області, яка сьогодні перемогла суперників з Чернівеччини – 4:0. Початок матчу о 13.00.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook