Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" поступилася ФК "Малинськ"

категорія: Футбол | дата: 24 04 2018
Теребовлянська "Нива" поступилася ФК "Малинськ"

22 квітня у рамках 12-го туру аматорського чемпіонату України теребовлянська "Нива" зустрічалася на виїзді з сусідом по турнірній таблиці – ФК "Малинськ" і поступилася йому – 0:3.

На велику поразку "Нива" однозначно не заслуговувала. Рахунок не по грі, адже зустрічалися команди приблизно одного рівня, однак через необов’язкові помилки теребовлянці пропустили два голи. На 19-й хвилині господарі поля отримали право на кутовий. Проста подача, з якою без проблем мали справити оборонці, стала фатальною. У боротьбі кілька гравців, як однієї так і іншої команди пропустили м’яча і той прилетів до Микити Крайчинський, котрий ударом головою з близької відстані відкрив рахунок (1:0). А коли йшли останні хвилини матчу головний тренер "Ниви" Вадим Лазоренко пішов ва-банк і замість двох опорних півзахисників, став грав в одного (Павла Макогона). Саме з опорної оголеної зони було забито другого м’яча у ворота "Ниви". На 87-й хвилині господарі провели швидку контратаку, після передачі з лівого краю у центр штрафного майданчика, Дмитро Луцюк, ударом в протихід воротарю, зумів поцілити в нижній кут воріт (2:0).

А на останній хвилині компенсованого часу футболісти ФК "Малинськ" отримали право на пробиття штрафного удару з місця правого крайнього. Удар господарям як слід не вдався, однак Руслан Голованьов не вибив м’яча, а зрізав його у власні ворота, чим дезорієнтував стража воріт "Ниви" Романа Чопка (3:0).

Що ж теребовлянців, то вони теж створили не менше за суперника гольових нагод, але на завершальній стадії їм бракувало точності. Зокрема, на 15-й хвилині Павло Макогон розіграв комбінацію на лівому краю атаки з Русланом Луциком. Той зробив прострільну передачу на яку відгукнувся Василь Штандер, однак воротар зумів зреагувати на удар головою. Той Штандер після пропущеного "Нивою" гола, мав шанс одразу зрівняти рахунок, але зробивши сольний прохід до володінь малинської команди, пробив у дальній кут воріт, але і цього разу кіпер зіграв надійно. Ще два доволі непогані моменти були Немо Шелії, однак його удари з лінії карного майданчика пішли повз ціль. Просто зобов’язаний був забивати форвард "Ниви" Іван Романчук, після флангового навісу Сергія Полянчука, але і в цьому випадку голкіпер став переможцем у мікро-дуелі з теребовлянським форвардом.

До слова, в цьому поєдинку тренерський штаб "Ниви" через травми не дорахувався двох гравців основного складу – центрального оборонця Владислава Сороцького та опорного півзахисника Олега Никеруя, що не могло не позначитися на грі команди.

ФК "Малинськ" – "Нива" (Теребовля)– 3:0 (1:0)

22 квітня. Рівне. Стадіон "Авангард". 200 гл.

Арбітр – М. Шевель (Фастів).

Асистенти – О. Перетятко (Вишгород), Д. Рубан (Кихвська обл.).

4-й арбітр – І. Вакуленко (Рівненська обл.).

Спостерігач арбітражу – І. Кувік (Закарпатська обл.).

ФК "Малинськ": Балаушко, Крайчинський, Лойко, Луцюк, Царьов, Савицький-к, Корнійчук, Скоцький, Онищук, Брикса, Гайдучик. Заміна: Панас, Мичко, Новосад, Кірях ,Сондак, Каращенко, Фокін.

"Нива": Чопко, Ю. Никеруй, Голованьов, Данилюк, Полянчук, Луцик, Тітунін (Штанкевич, 85), Макогон-к, Шелія (І. Сороцький, 60), Романчук, Штандер. Заміна: Ольховий, Бодак, Штанкевич, О. Никеруй, В. Сороцький.

Голи: Крайчинський (19), Панас (87) – Голованьов (90+3, а/г).

Джерело: Нива Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook