Про нас
увійти

"Кристал" Чортків - ФК "Калуш". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 21 04 2018
"Кристал" Чортків - ФК "Калуш". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Кристал" Чортків у 12-му турі Чемпіонат України з футболу серед аматорів буде ФК "Калуш". Матч відбудеться на стадіон "Харчовик", м. Чортків 21 квітня о 17:00

Чемпіонат України з футболу серед аматорів. Група 1, 12 тур

ФСК "Кристал" Чортків – ФК "Калуш" (Івано-Франківщина)

21 квітня, 17:00, стадіон "Харчовик", м. Чортків

Гра першого кола між командами відбулась ще у середині серпня минулого року. Тоді "Кристал" здобув першу перемогу у чемпіонаті, обігравши калушан із мінімальним рахунком 1:0. З того часу, як кажуть, багато води втекло – у складі чортківчан залишилось лише четверо виконавців із того періоду, натомість з’явилось чимало кваліфікованих гравців зі всієї України. Відбулись зміни і на тренерському містку – місце Василя Івегеша зайняв 72-річний Віктор Дубіно (який встиг попрацювати із черкаським "Дніпром", чернігівською "Десною" та полтавською "Ворсклою").
 

Калушани, як і "Кристал", після першого кола чемпіонату розмістились внизу турнірної таблиці. І за прикладом чортківчан теж добряче оновили команду – із осіннього складу залишилось лише декілька виконавців. Ще на початку футбольного сезону президент ФК "Калуш" заявляв, що вже у найближчих планах – отримання професійного статусу та участь у Другій лізі України, тож тотальне підсилення складу, ймовірно, пов’язане саме із цим.
 

У попередньому турі "Кристалу" не вдалося розжитися очками у Теребовлі у поєдинку проти місцевої "Ниви", котра теж відверто заявляє про свої друголігові амбіції (поразка 0:2). Калушани зі свого боку не без долі фарту втримали нічию на власному полі проти одного із лідерів чемпіонату – оржівського "ОДЕКу", не дозволивши їм очолити турнірну таблицю (1:1).

Інші матчі 12-го туру:

22.04. (неділя) ФК "Малинськ" (Рівненська обл.) - "Нива" Теребовля

22.04. (неділя) "ОДЕК" (Оржів, Рівненська обл.) - "Рочин" (Соснівка, Львівська обл.)

22.04. (неділя) ФК "Минай" (Закарпатська обл.) - "Покуття" (Коломия)

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Дьордь Н.В. (Ужгород)

Асистенти арбітра – Літницький А.Г. (Хмельницький), Горбатюк І.І. (Чернівці)

Четвертий арбітр – Буняк В.В. (Тернопільська обл.)

Спостерігач арбітражу – Маковій В.Д. (Чернівці)

Прес-служба ФСК "Кристал"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook