Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" дозаявив трьох футболістів

категорія: Футбол | дата: 20 04 2018
"Агрон-ОТГ" дозаявив трьох футболістів

Чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" на новий футбольний сезон-2018 дозаявив ще трьох футболістів. Тепер у загальній заявці команди значиться 18 гравців, повідомляє ФФТО.

Офіційно гравцями "Агрон-ОТГ" стали 28-річний Роман Гаврилюк та 19-річний захисник Михайло Оконський, а також після піврічної перерви повернувся до команди 20-річний воротар Іван Рогаль.

Найзірковішим з цієї трійці можна вважати Романа Гаврилюка (на фото) за плечима якого величезний досвід виступів на професійному рівні (112 матчів та 8 голів у чемпіонаті України у складі ФК "Тернопіль"). У сезоні-2017/18 Роман виступав за теребовлянську "Ниву", в складі якої зіграв вісім поєдинків у аматорському чемпіонаті України, ще 15 матчів (два забитих голи) він провів у першій лізі чемпіонату області.   

Іван Рогаль минулий чемпіонат Тернопільської області розпочинав у складі "Агрону-ОТГ" (зіграв 5 матчів), а з другого кола захищав кольори чортківського "Кристалу" (9 проведених поєдинків). Також у 2017 році Іван Рогаль у складі ФК "Тернопіль-Педуніверситет" став студентським чемпіоном України.

Молодий Михайло Оконський у 2016-17 рр. виступав за теребовлянську "Ниву", в складі якої у аматорському чемпіонаті України та першості області провів 25 матчів за забив один гол.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook