Про нас
увійти

"Гірник" з Новосілки – ще один учасник обласного чемпіонату

категорія: Футбол | дата: 19 04 2018
"Гірник" з Новосілки – ще один учасник обласного чемпіонату

Ще одним учасником чемпіонату Тернопільської області став "Гірник" з Новосілки (Підволочиський район).  Команда виступатиме в першій лізі та свої домашні поєдинки проводитиме у Старому Скалаті, повідомляє ФФТО.

Тренером "Гірника" буде відомий місцевий спеціаліст Володимир Бульбін, який минулого року працював з ФК "Скалат", однак через небажання влади допомагати місцевій команді, на її базі буде сформований колектив, який у чемпіонаті області представлятиме Новосілку. Також до команди буде включено щонайменше двох гравців з "Гірника", який в минулому році виступав у чемпіонаті Підволочиського району, а також кращих вихованців скалатського футболу, які захищали кольори інших команд.

Оновлена команда готуючись до виступів в обласному чемпіонаті вже провела два спаринги. 1 квітня підопічні Володимира Бульбіна у Старому Скалаті провели товариський матч з чемпіоном Підволочиського району – "Збручем" з Дорофіївки, якого перемогли – 2:1 (Ігор Барановський-2), а 14 квітня у Скалаті провели зустріч з "Олімпією" (Клювинці, Гусятинський район) і теж святкували вікторію (голами відзначилися футболісти з Городниці та Старого Скалата, які знаходяться у "Гірнику" на перегляді). В останній грі команда зіграла двома складами, адже в її розташуванні перебувало багато футболістів на перегляді, тому кожен отримав свій ігровий час.

А на середу, 18 квітня, у команди з Новосілки запланований ще один спаринг зі учасником вищої обласної ліги – "Збручем-Агробізнес" з Підволочиська.

"Гірник" з Новосілки включили до північної зони першої ліги чемпіонату Тернопільської області, в якій, як і в південній зоні, тепер виступатиме дев’ять команд.

Нагадаємо, сезон-2018 розпочнеться у найближчу неділю, 22 квітня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook