Про нас
увійти

Екс-гравець "Волині" відзначився дублем за ФК "Мельниця"

категорія: Футбол | дата: 19 04 2018
Екс-гравець "Волині" відзначився дублем за ФК "Мельниця"

Продовжує підготовку до дебюту в першій лізі чемпіонату Тернопільської області ФК "Мельниця" з Мельниці-Подільської. 15 квітня команда зіграла товариський матч з учасником чемпіонату Борщівського району – ФК "Залісся" і перемогла суперника з рахунком – 4:0.

У складі ФК "Мельниця" голи забили: Роман Годований-2, Максим Щербяк та Василь Ковальчук (з пенальті).

Перший гол Годований забив майстерно прийнявши м’яча на груди у штрафному майданчику після флангового навісу. Другий його гол стався після вдалих індивідуальних дій. Роман "продавив" захисника та вийшовши віч-на-віч з воротарем без проблем його переграв. Максим Щербяк свій гол забив, замкнувши флангову передачу. А Василь Ковальчук точно пробив одинадцятиметровий після гри рукою у штрафному майданчику оборонця ФК "Залісся".

Особливо варто відзначити автора дублю 27-річного Романа Годованого (на фото). Це відомий не лише на Тернопільщині захисник, який свого часу навіть зіграв кілька поєдинків в українській Прем’єр-лізі, виступаючи за луцьку "Волинь". Також у його послужному списку є 20 матчів у другій лізі чемпіонату України за тернопільську "Ниву". А ще він у 2009 році у складі ФК "Тернопіль-Педуніверситет" став студентським чемпіоном Європи, а на наступний рік з тією ж командою виборов бронзові медалі.

Однозначно, гравець такого рівня став би окрасою чемпіонату Тернопільської області, але чи він потрапить до заявки команди з Мельниця-Подільської ще питання, адже його постійно турбують травми, до того ж він планує виїжджати закордон.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook