Про нас
увійти

Оновлений "Збруч-Агробізнес" мінімально переміг хоростківську "Зорю"

категорія: Футбол | дата: 19 04 2018
Оновлений "Збруч-Агробізнес" мінімально переміг хоростківську "Зорю"

Учасник вищої обласної ліги "Збруч-Агробізнес" з Підволочиська 15 квітня гостював у Хоросткові, де провів черговий спаринг з місцевою "Зорею", яка готується до виступів у першій лізі чемпіонату області. Поєдинок був багатим на гольові моменти, а завершився мінімальною перемогою гостей – 2:1, повідомляє ФФТО.  

Господарі дуже активно почали матч і вже на п’ятій хвилині могли відкрити рахунок, однак дива реакції продемонстрував голкіпер "Збруча-Агробізнесу" Олег Глушка, котрий з лінії воріт вибив м'яч з третьої спроби (один з тих хто добивав м’яча у ворота – граючий тренер "Зорі" Олег Скотецький). А ще одного разу на 25-й хвилині гостей врятувала стійка після удару Сергія Олексюка.

Футболісти з Підволочиська теж намагалися гостро атакувати і дуже близькими були до взяття воріт. Так, Андрій Малащук пробив штрафний, після якого м’яч у кількох сантиметрах пройшов біля штанги, а удар Богдана Кози зі ще одного штрафного поцілив у поперечину.

У другому таймі гравець "Збруча" Михайло Паюк відкрив рахунок у матчі, скориставшись помилкою захисника "Зорі" (0:1). А незадовго гості організували стрімку контратаку. Богдан Коза пройшов лівим краєм та навісив на Дмитра Познанського. Форвард у повітрі переграв захисника і забив другий гол (0:2). Міг записати м'яч на свій бомбардирський рахунок і Михайло Паюк, але суддя відмінив його гол, порахувавши, що з його боку був напад на воротаря.

А на 88-й хвилині захисник "Збруча" Ігор Лісніченко порушив правила у штрафному майданчику, збивши Андрія Адам’яка і арбітр призначив пенальті, якого реалізував Олександр Нетеча (1:2). На 90-й хвилині господарі могли зрівняти рахунок, однак дива реакції продемонстрував голкіпер Іван Коцій, який у другому таймі замінив Олега Глушку. До слова, 74-й хвилині господарі втратили ще одну 100-відсоткову гольову нагоду, коли обрізався центральний захисник "Збруча" Ярослав Ясніцький, а нападник "Зорі" Сергій Олексюк обіграв голкіпера і вже мабуть бачив м’яча у воротах, але захисник таки встиг виправити свою помилку…

Команди виступали в таких складах:

"Зоря": Поліщук, Скотецький, Нетеча, Яремчук, Побережник, Рикуник, Дроздовський, Городовий, Олексюк, Кухарук та півзахисник на перегляді. На заміну виходили: Чорний, Адам’як, Веселовський, Балух та захисник на перегляді.

"Збруч-Агробізнес": Глушка, Ясніцький, Лісніченко, Миронюк, Приян, Максим Паюк, Печевський, Смолко, Малащук, Коза, Познанський. На заміну виходили: Коцій, Михайло Паюк, Даньків, Білик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook