Про нас
увійти

ФК "Вишнівець" у непростій боротьбі переміг чемпіона Гусятинщини

категорія: Футбол | дата: 19 04 2018
ФК "Вишнівець" у непростій боротьбі переміг чемпіона Гусятинщини

Головний фаворит Ліги чемпіонів Тернопільщини (за оцінками футбольних спеціалістів), 15 квітня, у першому чвертьфінальному поєдинку переміг чемпіона Гусятинщини – "Колос-Бровар" (Сидорів) – 2:0.

Перемога далася вишнівецькій команді не легко, адже після першого тайму рахунок у матчі не було відкрито. У деяких епізодах господарі діяли доволі мляво, видно було, що деякі гравці не проводили підготовку до сезону разом з командою.

Однак у другій 45-хвилинці підопічні головного тренера ФК "Вишнівець" Бориса Дзюби стали діяти агресивніше, вище зустрічали суперника і таки дотиснули його. Першим відзначився Микола Когут після того, як голкіпер "Колоса-Бровара" Володимир Павлишен не зафіксував м’яча в руках, коли потужно пробивав Олег Критюк (1:0). А за сім хвилин до фінального свистка вишнівецька команда організувала флангову атаку, з наступним прострілом.Спершу м’яча метрів десять потягнув Олег Критюк та довгою діагональною передачею знайшов крайнього півзахисника Анатолія Лукащука. А той зробив простріл, який ударом головою у дальній кут воріт завершив Роман Дідик (2:0).

Що ж до команди з Сидорова, то її гравці теж не відсиджувалися в обороні і щонайменше 3-4 рази теж могли вразити ворота суперника, але їхнім ударам забракло влучності. Та й дива у рамці воріт творив голкіпер ФК "Вишнівець" Михайло Горліцький (сміливо можна назвати героєм матчу), котрий витягнув складного м’яча з-під поперечини після удару Павла Мельника, а згодом зіграв кращим чином ліквідувавши небезпеку після удару зі штрафного Руслана Марцінковського. Також два доволі хороших моменти не реалізував сидорівський гравець Корнелій Троян.

ФК "Вишнівець" (Збаразький р-н) – "Колос-Бровар" (с. Сидорів, Гусятинський р-н) – 2:0 (0:0)

15 квітня. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 500 глядачів. + 25 град.

Арбітр: Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Артем Трач (Тернопіль), Віталій Буняк (Бережани).

Голи: Микола Когут (60), Роман Дідик (85).

Попереджені: А. Дзюба (17), В. Троян (20), М. Когут (32), П. Мельник (51), М. Борисевич (71), А. Троян (81), Т. Косінський (83).

Повторний поєдинок між цими командами відбудеться у Сидорові наступної неділі, 22 квітня і можна не сумніватися, що "Колос-Бровар" матиме намір взяти в домашньому поєдинку реванш. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook