Про нас
увійти

ФК "Козова" не зустрів серйозного опору з боку підгаєцької "Ниви"

категорія: Футбол | дата: 18 04 2018
ФК "Козова" не зустрів серйозного опору з боку підгаєцької "Ниви"

14 квітня товариський поєдинок провели учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Козова" та підгаєцька "Нива", котра після значної перерви повертається до участі в обласних змаганнях. Матч виявився доволі легким для козівської команди, котра перемогла – 9:1.

Як розповів головний тренер "Ниви" Петро Калиняк, по різних причинах він не зміг до гри залучити одразу шістьох футболістів основи, а тій що прийшли на їх місце з районного чемпіонату, ще в першому таймі зуміли стримати атаку суперника (у першій 45-хвилинці підгаєцька команда поступалася супернику всього 1:2), то після перерви ФК "Козова" зробив чимало рівноцінних замін, його гравці збільшили темп гри і "Нива" не зуміла їм практично нічого протиставити. Що цікаво, єдиний гол у складі підгаєцької команди забив ветеран, 47-річний Віктор Стець.

У складі переможців, як повідомив головний тренер ФК "Козова" Борис Палюх, відзначилися – Ігор Карабін-3, Володимир Габрук-2, Ярослав Мельник, Володимир Яхван, Роман Гром’як і один автогол.  

ФК "Козова" у звітному матчі виступав у такому складі: Андрій Чикало – Михайло Павелко, Андрій Пилип’як, Роман Гаврилюк, Андрій Захарчук – Михайло Костів, Назар Бобко, Тарас Шимонович, Ярослав Мельник – Ігор Карабін, Володимир Яхван. На заміну виходили: Йосип Репела, Максим Довгань, Роман Гром’як, Анатолій Крупа, Володимир Габрук, Роман Кісіль.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook